2777
2789
عنوان

خدایی چه جوری به کسایی که زنی میخوان که خرج خودشو دربیاره بله میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 118 پست
یه سری به گوگل بزن حتما

چشم. چی سرچ کنم و دقیقا وارد چه سایتی بشم؟ خیال کردید سرچ کردن فحش بیمعنیه و انجامش نمیدید؟

در مورد برابری هم واقعا من ندیدم زنی تو مجازی بخواد فقط و فقط امثال سرکارن که وقت بحث در مورد هزاران قانون ریز و درشت دیگه منجمله منابع ‌کسب درامد، خفه میشن ولی به یه وظیفه تامین مخارج که میرسه یاد برابری میفتن!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از قضا به نظرم در دنیای امروز زندگی سخت شده زندگی مشترک قشنگ تر دیده میشه در تمام مسایل وقتی کنار هم ...

قبلا نون درآوردن سخت تر از الان بود 

الان کلی مشاغل هست 

زندگی همون مشترکه اگر هر کس وظیفه فطرتی خودش رو انجام بده 

نه اینکه دقیقا تو همه چیزا همه چی دونگی دونگی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختروپسرای امروزی ناخودآگاه به من این حس رومیدن که مثلاهردوتویه خونه دارن زندگی میکنن یدفع یه حشره میبینن پسره جیغ میکشه فرارمیکنه ولی دختره میگه نترس الان میکشمش !!!!در این حد جاشون عوض شده! 

کاری به شاغل شدن و غیرشاغل و این حرفا ندارم ...

حرفم به تفکرات و توقعات غلطیه که داره گسترش پیدا میکنه... 

میدونی من از چی متنفرم کاری به این ندازم دختر یا زن خودش بخواد کار کنه ولی الان مثل اجبار شده جوری ...

حالا من بدتر از تو شکارم  از دست اینا ، یه عده جماعت زبون نفهمم ان . زبون نفهمم ب معنای واقعی کلمه ، تا میگی سرکار نمیزم یا نمیخوام ادامه بدم درس رو ، هزار تا انگ بهت میزنن مثل افسردگی بی هدفی بی عاری حتی از دایره ی بندگان خداوند خارجت میکنن بهت بگن تو خیلی هیچی ، بعد اینا حرف از آزادی بیان و عقیده میزنن . یعنی تو باید به گرایش جنسی طرف که به سگ و گربه گرایش داره احترام بزاری اما اون به انتخاب شخصی تو تو خونه ی خودت کار داره 

من اصلا موافق برابری نیستم .در ضمن شما خارج زندگی کردی شرایط خانم ها رو دیدی یه جوری میگی انگار اونج ...

بله چندتا از فامیل های نزدیک من اونجا هستن و دختر دایی خودم که شوهرش المانیه خیلی راضیه که مرد هاشون قدردان زن هستن. دایی خودم تعریف میکنه از همکاراش که مثلا دعوت میکنن خونشون مرده نمیشینه یه گوشه لم بده و میگفت خداروشکر من زن ایرانی گرفتم زنای اروپایی خیلی توقع دارن از مردا

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

جمله اخرت عجیبهما درکنار همسر نیاز جنسی وعاطفیمون تامین میشه فقط ک پول نیس ک

عجیب نیست

مرد کلا ذاتش اینه که تامین کننده و حمایت گر‌باشه.

از لحاظ تکاملی هزاران ساله که ذات شون اینجوریه.نمیشه عوضش هم‌کرد.زن هم واقعا یکی رو میخواد که بتونه بهش تکیه کنه،وقتی با اون‌هست هیچ‌دغدغه ای نداشته باشه.این قدرت مرده که برای خانواده ش تامین کننده باشه،اینکه ازش درخواست بشه و اون برطرف کنه.

این که که یه مرد قدرت مالی داشته باشه،این که ببینه میتونه برای خانواده ش مفید باشه بهش اعتماد به نفس میده.من بهش رسیدم تو زندگی خودم، تو زندگی اطرافیانم‌هم‌دیدم.من‌به محض اینکه بتونم برم سرکار ،مجددا میرم.،البته شغل سبک‌تر ولی وظایف زنانه خودم‌و وظایف مردانه شوهرم هیچ وقت یادم‌نمیره.من تامین کننده نیستم،من نقشم‌ایجاد آرامش و تربیت و مدیریت خونه و خودمه.درآمدی هم اگر‌هست خودم‌با جون و دل برای بچه م و زندگیم و کادوی تولد برای شوهرم و...خرج‌میکنم،اما‌اینکه بگم من ماشین میگیرم ،من‌اجاره خونه میدم،من خونه‌میخرم،بیا فلان‌تصمیم‌مالی رو بگیریم و...عملا دارم شوهرم‌رو از تامین کننده حمایتگر، تبدیل میکنم به مصرف کننده آویزون.میره برای یکی‌دیگه‌این کارا رو میکنه که بهش حس مردونگی بده..با طبیعت و تکامل که نمیشه در افتاد...

قبلا نون درآوردن سخت تر از الان بود الان کلی مشاغل هست زندگی همون مشترکه اگر هر کس وظیفه فطرتی خودش ...

به خدا اگر به این‌جماعت بتونی کلمه ی فطرت رو معنی کنی . عمرا نمی فهمن چون سودشون  در نفهمیدن هست . پس کی بشه بازار مصرف هزاران کالای به درد نخور . 

مردی ک بخواد جلوی منو بگیره سر غیرت مسخرش نزاره پیشرفت کنم و تو جامعه حضور فعال داشته باشم ک خودش پو ...

من دقیقا میخوام دست و پای منو ببنده بگه مگه من مردم که تو توی زحمت بیفتی 

دیگه خیلی ادمو خر فرض میکنن بعدم میگن ادم تو اجتماع نره افسرده میشه . کلا درکشون نمی کنم . یه انگ‌اف ...

این قضیه درسته واقعا 

ولی مشکل اینه مرد ایرانی جنبه نداره میگه هم کار خونه کن هم بچه داری کن خرجتم خودت بده

این قضیه درسته واقعا ولی مشکل اینه مرد ایرانی جنبه نداره میگه هم کار خونه کن هم بچه داری کن خرجتم خو ...

واقعا بخشی از این هم تقصیر ننه های ایناست  . ی زن شاغل که تو زندگی پدر همه رو با افکار مسمومش درآورده.  تو مخ پسر کرده که زنت حمالت باشه . چرا تا خود اون زن باز تو قدرت باشه . 

چشم. چی سرچ کنم و دقیقا وارد چه سایتی بشم؟ خیال کردید سرچ کردن فحش بیمعنیه و انجامش نمیدید؟در مورد ب ...

در حکومت های اسلامی مثل ایران عربستان قطر پاکستان سودان افغانستان کویت نفقه با مرد در کشورهای دیگر چیزی به اسم نفقه در قانونشون وجود ندارد حتی ترکیه هر کس موظف خرج خودش بده بچه هم داشته باشی هر دو وظیفه دارن 

حالا من بدتر از تو شکارم از دست اینا ، یه عده جماعت زبون نفهمم ان . زبون نفهمم ب معنای واقعی کلمه ، ...

دقیقااا همین انگ ها رو میزنن و منم واقعا تحت فشار قرار می گیرم 

ینی وقتی میگی بیرون کار نمی کنم شروع میکنن به سرزنش کردن انقد که زبون نفهم و دخالت گر هستند 

دختر ترک
عجیب نیستمرد کلا ذاتش اینه که تامین کننده و حمایت گر‌باشه.از لحاظ تکاملی هزاران ساله که ذات شون اینج ...

دقیقا 

اصلا نگاه کنی میبینی مردایی که زن قانع و بسوز بساز دارن میرن با یه زن پرتوقع و پولی خیانت میکنن چون ذات مرد اینه باید ازش بخوای نه اینکه تامینش کنی