2777
2789
عنوان

خدایی چه جوری به کسایی که زنی میخوان که خرج خودشو دربیاره بله میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 118 پست
چه ربطی داره زندگی همیشه همین بوده دوران قحطی و بی امکاناتی رو بشر گذرونده الان که کلی امکانات هست و ...

واقعا جدی داری این حرفو میزنی

امکانات زیاده ‌ولی پووول‌کو‌کاررررکووو

برنج شده کیلو۴۰۰

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌شاغل بودم و الآن به خاطر بچه م نمیتونم سرکار برم‌ .

خیلی خوبه دستت تو جیب خودت باشه.

شوهرم‌البته هیچ وقت من رو تو مضیقه ی مالی نگذاشته و همیشه حسابم پول داشته.حتی از حقوق خودم بیشتر میرخت برام.مشکلی که‌بود خستگی و فرسودگی خودم بود.داشتم‌از پا در میومدم یا وجود اینکه هیچ منت و اجباری سرم نبود.اعصاب داغون،خواب به هم‌ریخته،سر و کله زدن با مدیر و سرپرست و....

ولی شاید اینکه وظیفه م نبود و اجباری از سمت شوهرم به کار کردن من‌ نبود، برام قابل تحمل بود.از طرفی وقتی حقوق میریختن دستم‌خیلی باز بود،و علاقه م به شوهرم از سر نیاز و احتیاج بهش نبود.

مرد باید وظایف خودش رو انجام بده،چه زنش شاغل باشه چه نباشه.وگرنه آدم‌خونه باباش نشسته خیلی راحت‌تره.

مستقل بودن هیچ فایده ای جز فرسودگی‌نداره.خوبه دست تو جیب مون باشه و در آمد داشته باشیم رو من واقعا ق ...

تازه میرن کار میکنن میارن تووزندگی خرج میکنن 

همون خرجایی که وظیفه مرده تامین کنه 

اینو همه میتونن انجام بدن نیاز به تلاش نداره

شما میگی مرد فقط به درد این میخوره که تامین مالی کنه

میگم عشق و محبت هم این وسط هست

من همسرم انقدر با محبت انقدر هر روز بهم عشق میده که من با همین عشقی که دریافت میکنم زندگیمون انقدر گرم و عاشقانه هست

اینجا که خارج نیست اونا صبحشون ساعت 9 شروع میشه اونا مرخصی زایمان میدن و جالبه بدونی به مرد هم اون م ...

خوب هر کی برابری میخواد باید این هم بخواد که خرج باید خودش بده برابری یعنی همین ..در ضمن اینجا هم مرخصی زایمان میدن منظور منم در کل این بود که خارج که خرج که کلا خودشون میدن اگر اینجوره نباید ازدواج کنن .یه چیز دیگه کشورهای خارجی مثل ما ۱۲ ساعت روز ۱۲ ساعت شب ندارن بعضی کشورها فقط چند ساعت روز هست یا بلعکس پس باید با شرایط برنامه ریزی کنن 

خو راست میگه مرد باید به زنش بگه سر کارت چقد بهت میدن من دوبرابرش میدم نرو سرکارحالا این گداگشنه ها ...

میدونی چرا 

چون نمیتونن نون دربیارن عاجزن

از خداشونه زنه کمکشون کنه 

تازه میرن کار میکنن میارن تووزندگی خرج میکنن همون خرجایی که وظیفه مرده تامین کنه

واقعا...میشه توافق کرد با هم،ولی اینکه یکی بگه من‌از شوهرم‌توقع حمایت مالی ندارم و من‌خرج‌خودمو میدم و...احمقانه س

خوب این حضرت آقا نقشش چیه؟