2777
2789
عنوان

خدایی چه جوری به کسایی که زنی میخوان که خرج خودشو دربیاره بله میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 118 پست
اخه وقتی زن ها صبح تا شب یه جوری نشون میدن انگار زنی که شاغل نیست پوسیده ی کامله ، دیگه مردا هم سو ...

مرد متاهل به کنار بیشتر پسرا الان یکی از ملاکشونم اینه همسرشون شاغل باشه و این واقعا بده وقتی عرضه اینو ندارید یه زندگی مشترک و اداره کنید چرا آخه ازدواج می‌کنید بعداً می‌خوان که سوتی ندن که پول طرف براشون مهمه میگن ما دوست داریم همسرمون اجتماعی باشه با کار کردن تو اجتماع باشه برو بابا خودتی 😂😂 

اون مردا رو باید زنده به گور کرد اگه زنی شاغل میشه چون دوست داره تو اجتماع باشه و درآمدش هم باید براخودش باشه مرد کلا تامین کننده است تو همه جای دنیا مرد باید هزینه زن بچه زندگی بده 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌شاغل بودم و الآن به خاطر بچه م نمیتونم سرکار برم‌ .خیلی خوبه دستت تو جیب خودت باشه.شوهرم‌البته هی ...

جمله اخرت عجیبه

ما درکنار همسر نیاز جنسی وعاطفیمون تامین میشه فقط ک پول نیس ک

خوب هر کی برابری میخواد باید این هم بخواد که خرج باید خودش بده برابری یعنی همین ..در ضمن اینجا هم مر ...

چه مسخره! برابری تو کشوری که تمام قوانین و فرهنگش ضد زنه حماقته

مشکل شما اینه نمی‌دونی تو خارج که زن کمک خرج شوهره در عوض شوهر تو تمام مسایل بچه و خونه داری مشارکت داره نه مثل مردای تنبل ایرانی من شاغل باشم یه قرون به شوهرم نمقدم یا تو خونه خرج نمیکنم چون مردای الان لیاقت ندارن 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اونجا فرهنگ شون فرق داره،وظیفه زن هم خونه‌داری و کار بیرون و بچه‌داری و سر و کله زدن با خانواده شوهر ...

یه جوری میگی انگار ادم نیستن،😂😂بابا اونها هم خانواده شوهر دارن بچه بزرگ میکنن دعوا میکنن غذا درست میکنن

از قضا به نظرم در دنیای امروز زندگی سخت شده زندگی مشترک قشنگ تر دیده میشه در تمام مسایل وقتی کنار هم ...

رومانتیکش نکن دیگه ...اکثر خانومای شاغل اطراف من هم کار بیرونو به عهده دارن هم کارای خونه بشور بساب بپز بیار جمع کن همه ی اینا...هرزمان اقا هم اینکارارو کرد و تو شرایط خاص که برای خانوما هست فقط و اقایون درصدی هم از اون رنج هارو نمیکشن کنار خانوم بود و خانومو درک کرد اونوقت میشه باهم ساختن...نکه خانم با مرد شریک بشه تو وظایفش اما اقا نه تازه خیالشم راحت بشه که دیگه نمیخواد خرجی بده به خانم

میدونی من از چی متنفرم کاری به این ندازم دختر یا زن خودش بخواد کار کنه  ولی الان مثل اجبار شده جوری شده اگه یه دختر یا زن کار نداشته باشه همه بد میدونن نگاه ها نسبت بهش تاسف باره 

وای یعنی چی بیکاری؟؟ یعنی چی کار نمیکنی پس برای چی رفتی دانشگاه

فشار روی خانما خیلی زیاد شده  

دختر ترک
خب مگه مردم مغز ندارن ؟

ببین اگر معتقدی پولت مال حودته بعد که اومدی خونه باید خونه رو هم حسابی تمییز کنی وکارای خونه گردنته !چون طبق گفته خودت هرکی یک وظیفه ای داره دگ 

مرد پول بیاره زن تو خونه کار کنه 

اینکه منطقی نیس برگردی بگی من بیرون شاغلم کار خونه بمن چه !اونم برمیگرده میگه مگه پولتو میزاری وسط !

چه مسخره! برابری تو کشوری که تمام قوانین و فرهنگش ضد زنه حماقتهمشکل شما اینه نمی‌دونی تو خارج که زن ...

من اصلا موافق برابری نیستم .در ضمن شما خارج زندگی کردی شرایط خانم ها رو دیدی یه جوری میگی انگار اونجا بهشت زنان

مرد متاهل به کنار بیشتر پسرا الان یکی از ملاکشونم اینه همسرشون شاغل باشه و این واقعا بده وقتی عرضه ا ...

دیگه خیلی ادمو خر فرض میکنن بعدم میگن ادم تو اجتماع نره افسرده میشه . کلا درکشون نمی کنم . یه انگ‌افسردگی هم میزنن انگار تصورشون  اینه زن میشینه گوشه ی خونه ماتم میگیره خودشو سر به نیست میکنه  مثلا دلسوز اینان