2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد طبقه پایینی زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 112 پست
.والا همسایه پایینی ما با شوهرش دعوا می‌کنه جوری جیغ میزنه که من تپش قلب میگیرم

از پایین صدا بالا میره؟؟؟ چقدر باشوهرم دعوا افتادیم.صاحبخونمون بالائه.ینی همه رو شنیددددد😫😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب در هر صورت بچه ۶ ماهه که واکسن زده رو نمیشه کنترل کرد مامان بابا تا صب بیدارن زجر میکشن اگه راهی ...

اره میدونم سخته خدایی

شایذ بچه های اونا موقع واکسن اذیت نشدن  براهمون درکشون نکردن و نمیدونستن واکسن زدن

میگن چقد بی عرضن نمیتونن یه بچه نگه دارن

منوشوهرمم طبقه پایینیم دعواهای شدید میکنیم بیا و‌ببین 

صداهامون پس بالاییا شنیدن🤣🤣

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خب میگفت چی میشد؟؟؟

هیچی 😅منم به همون میخندیدم دیگه انگار مثلا شوهراون میخواست چیکار کنه؟ یا شاید فک میکرد بقیه از شوهراون میترسن 😐نفهمیدم فازشو ولی هی تند تند با صدای بلند میگفت حالا دعوای اونا یه طرف اینم از این طرف داشت داد میزد😂

از پایین صدا بالا میره؟؟؟ چقدر باشوهرم دعوا افتادیم.صاحبخونمون بالائه.ینی همه رو شنیددددد😫😫

اره باور کن یه کم دقت میکردم می‌فهمیدم راجع به چی دارن دعوا می‌کنن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
باهاش خیلی رودروایسی دارم 😵‍💫نخواستم بی احترامی کنم البته روز قبلش برا صدای لباسشویی زنگ زد .صداشم ...

عجب همساده هایی دارین خدانصیب کسی نکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عین منی🤣🤣

نههه صدای بالا میاد پایین؟؟؟ من مادرشوهرم بالا بودن نشنیدن

نمی‌دونم والا ولی صدای اونا میاد بالا

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)