2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد طبقه پایینی زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3495 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا صدای پایینی ها نمیاد فقط گاهی صدای تلویزیون ولی صدای بالاییا زیاد میاد

حتما صدا نمیکنن چون ساختمون قبلی ما قشنگ پایین بلند حرف زدنی صداشون میومد البته بستگی به خود ساختمونم داره اونایی که پاسیو دارن که افتضاحه صدا قشنگ خونه همسایه هاس 

نمی‌دونم والا ولی صدای اونا میاد بالا

ادم تواوج عصبانیت خون بمغزش نمیرسه 

مخصوصا ک مردا ادمو خیلی حرصی میکنن دعوا بدتر میشه بهتر نمیشه وقتی قاطی کردی دیگه داد میزنی

بعدا روت نمیشه بری بیرون روبرو بشی باهاشون🤣🤣🤣

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
حتما صدا نمیکنن چون ساختمون قبلی ما قشنگ پایین بلند حرف زدنی صداشون میومد البته بستگی به خود ساختمون ...

شاید من دقتم کمه ‌.البته ساختمون رو نهایتِ عایق بندی کردن که صدا کم بیاد ...

ما همسایمون یه پیرمرد پیرزن هستن،بعضی روزها من اذیت میشم اربس صدای موسیقیشون زیاده

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

حتما صدا نمیکنن چون ساختمون قبلی ما قشنگ پایین بلند حرف زدنی صداشون میومد البته بستگی به خود ساختمون ...

بعد فک‌کن موقع رابطه قشنگ میفهمیدن چخبره خونشون🤣🤣🤣

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بعد فک‌کن موقع رابطه قشنگ میفهمیدن چخبره خونشون🤣🤣🤣

اره واقعا 😑😑😑 آپارتمان نیس که قوطی کبریته هیشکی هم اعصاب نداره انتطار دارن همه تو خونه فقط بخوابن صداشون درنیاد فقط به بچه ها ظلم میشه بیچاره ها گریه نکنن تکون نخورن قدیما تو خونه ما هم بچه بودیم بدو بدو میکردیم کشتی میگرفتیم همه کار میکردیم راحت کسی هم چیزی نمیگفت الان بچه تا میخواد یکم تند راه بره همسایه پایینی اعتراض میکنه میخواد گریه کنه همسایه بالایی😐

اره واقعا 😑😑😑 آپارتمان نیس که قوطی کبریته هیشکی هم اعصاب نداره انتطار دارن همه تو خونه فقط بخوابن ...

اره متاسفانه