2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد طبقه پایینی زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 112 پست

.والا همسایه پایینی ما با شوهرش دعوا می‌کنه جوری جیغ میزنه که من تپش قلب میگیرم 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب شما رعایت کنید چه پر توقع هستین

من امشب همسایه داشت دعوا میکرد صدای مرده قشنگ‌ تو خونه ما منم از سر کار اومدم خسته و شدیدا از دعوا میترسم 

البته چیزی نمیرم بگم ولی واقعا بی ملاحظه هستن اینجو ادما 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

با خنده جوابش رو دادم که ب گوشاش شک کنه که اشتباه شنیده 🤕

خوب کردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من قبلا ی همسایه بالایی داشتم خیلی دعوا میگرفتن صدای دعواشون بلند باور میکنی وقتی دعوا میگرفتن حالم بد میشد قلبم تندتند میزد میترسیدم بزنن بکشن خودشونو ی چند باری حالت دوستانه باهاش حرف زدم یکم نصیحتش کردم دیگ بهتر شدن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
گفت سر و صدا میاد ترسیدم عک کردم جنگ شده 😵‍💫گفتم ن بابا جنگ کجا بود ببخشید ما با صدامون شما رو اذی ...

اومده جداتون کنه بلایی سرت نیاره فقط همین

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خیلی خودشو زده به نشنیدن خسته شده دیگه ،خوب شد زنگ زد والا تا حالا دعوا داشتید

ازکجا میدونین ؟؟؟؟ هیچ وقت همچین فکری نکنین اتفاقا ما خودمون دوماهه اسباب کشی کردیم تواین دوماه یه بارفقط دخترم مریض بود ساعت ۱ شب بود بیدارش کردم تب داشت قرص بدم اینم حال نداشت شروع کرد گریه طبقه بالایی یه جوری کوبید به زمین که دخترم ترسید ساکت شد درحالی که خودشون تا ۱۲ شب کلی سروصدا میکنن