2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد طبقه پایینی زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 112 پست
بعضی ها درکشون کمه سریع واکنش میدن

آره به خدا اونقد ناراحت شدم صابخونه هم هستن نمیشه چیزی گفت ولی میخواستم دیدمش بهش بگم که هنوز ندیدمش خوب بچه اس نصف شب مریضه گریه کرده اون دیگه این کارا رو نداشت دخترم میگفت مامان هیولاس😑😑😑حلالشون نمیکنم

پرتوقع ینی چی ؟؟ توقع م چی بود مگه؟؟ چه خاکی تو سرم بریزم دیگه دعواست

اینکه میگی زنگ نزیم که معذب نشید 

خب وقتی رعایت نمیکنید 

مشکلی ندارع بقیه از دعوای شما آزار ببینن ؟

ولی معذب شدن شما اشکال داره؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره به خدا اونقد ناراحت شدم صابخونه هم هستن نمیشه چیزی گفت ولی میخواستم دیدمش بهش بگم که هنوز ندیدمش ...

پسرعموم گفت دخترمو واکسن زدم تا ۶ صب گریه کرده 

۶ صب خوابیده همسایه تا ۸ کوبیده تو سقف ...

خب آدم خجالت میکشه چی بگم پشت تلفن ؟؟؟ جوابی ندارم که

میگفتی اره عزیزم جنگ شده برو یجا پناه بیار موشک نزنه بهت

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اینکه میگی زنگ نزیم که معذب نشید خب وقتی رعایت نمیکنید مشکلی ندارع بقیه از دعوای شما آزار ببینن ؟ولی ...

گلم کسی که مشکل داره لابد نتونسته کنترل کنه که ب اینجا رسیده 

چه خاکی میتونه تو اون وضعیت ب سرش کنه 

زنگ میزنین توقع دارین همسایه چی بگه واقعا؟؟ 

پسرعموم گفت دخترمو واکسن زدم تا ۶ صب گریه کرده ۶ صب خوابیده همسایه تا ۸ کوبیده تو سقف ...

😑😑😑😑واقعا اصلا قابل درک نیس آدم بزرگ نیس که بگن گریه نکن اونم بگه چشم ...انگار خود مامان بابای بچه دوس دارن بچه تا صبح گریه کنه نخوابن😐

پسرعموم گفت دخترمو واکسن زدم تا ۶ صب گریه کرده ۶ صب خوابیده همسایه تا ۸ کوبیده تو سقف ...

شانسه دیگه

اگراونام بچه ریزداشتن ک اذیت شدن میشه کمی حق داد

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
گلم کسی که مشکل داره لابد نتونسته کنترل کنه که ب اینجا رسیده چه خاکی میتونه تو اون وضعیت ب سرش کنه ز ...

منکه زنگ نمیزنم هیچ وقت 

ولی اونی که زنگ زده توقع داشته به خودتون بیاید و کنترل کنید صداتون رو چیز خیلی پیچیده و عجیبی نیس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شانسه دیگهاگراونام بچه ریزداشتن ک اذیت شدن میشه کمی حق داد

خب در هر صورت بچه ۶ ماهه که واکسن زده رو نمیشه کنترل کرد 

مامان بابا تا صب بیدارن زجر میکشن اگه راهی بود ساکتش میکردن 

🤣🤣تیکه انداخت منم‌گفتم ن بابا جنگ نشده

بگوشیت زنگ زدن جوابشونو نده اصلا

اگ درتونو زدن بگو تموم شد ی بحث کوچیک بود شما بفرمایین

🤣🤣تیکه انداخت منم‌گفتم ن بابا جنگ نشده

یه باریکی از همسایه های ما دعوا میکردن بعد اون یکی همسایه میگفت صبر کنین فلانی بیاد بهش میگم اسم شوهرخودشو میگفت😂😂😂هی میگفت صبر کنین بیاد میگم اگه نگفتم🤣من که مرده بودم از خنده

منکه زنگ نمیزنم هیچ وقت ولی اونی که زنگ زده توقع داشته به خودتون بیاید و کنترل کنید صداتون رو چیز خی ...

دعوامون که آروم شد زنگ زد انگار دوس داشت ادامه پیدا کنه.. ب نشانه اعتراض زنگ زدع یود 

بگوشیت زنگ زدن جوابشونو نده اصلااگ درتونو زدن بگو تموم شد ی بحث کوچیک بود شما بفرمایین

باهاش خیلی رودروایسی دارم 😵‍💫نخواستم بی احترامی کنم 

البته روز قبلش برا صدای لباسشویی زنگ زد .صداشم زیاد نیس نمیدونم چرا حساس. شده