g_a_z_a_l_e_h مدیر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1667 عنوان شوهرممیگه وقتی باداداشم میرم بیرون همه زنا نگاش میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 54 پست انقدرام خوب نیست که همه دخترا و زنا نگاش کنن بنظرم عادیه😕نمیدونم چرا پز برادرشو میده کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست 1404/08/12 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیل_خرسی909 عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 672 رو برادر شوهرت کراشی انگار البته تاپیک هات اینو میگن خوشحالم که فقط من نیستم متوجهش شدم😂 خیلی تابلوئه اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻♀️➡️
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 9083 🥲الان دیگه یکساله ذهنم درگیره ولی خداروشکر ادم هولی نیستم بخوام قصد شومی داشته باشم فقط به خدا توکل ... امیدوارم از من ناراحت نشده باشی.🌹
gorgeous19 عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 1745 خوشحالم که فقط من نیستم متوجهش شدم😂 خیلی تابلوئه آره متاسفانه 😂
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 1084 خب شوهرتم به زنا نگاه میکنه که اینو میتوجه میشه، بگو نگاه نکنه😂 نازنین خانوم هستم🧚🏻♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که میگذرن :) مهربونتر نظر بده، از پشت گوشیام آدم دلش میشکنه🥲🥀
aroshida عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 340 من حتی نخونده از عنوان هم حدس زدم توییچقدر بدم میاد از این خانومای متاهلکه بازم چشمشون دنبال یه نفر دیگستبه خودت بیا زن مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱
ffsgge عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 7988 اره همه تو کف حسن سگ سیبلن وای یادم به شوهر عمه شوهرم افتاد لقبش سگ سیبیله😁😂 در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1667 بگو حالا به تو چه ربطی داره براش ذوق میکنی:))))) دروغ میگه اخه کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1667 من حتی نخونده از عنوان هم حدس زدم توییچقدر بدم میاد از این خانومای متاهلکه بازم چشمشون دنبال یه نفر ... 🙄چی گفتم مگه کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1667 خب شوهرتم به زنا نگاه میکنه که اینو میتوجه میشه، بگو نگاه نکنه😂 💔خاک عالم تو سرش کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست