2777
2789
عنوان

شوهرم‌میگه وقتی باداداشم میرم بیرون همه زنا نگاش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 54 پست
یوزارسیف وبنیامین هستن نکنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اوه یسسسس

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عادت دارم🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا زشته 

اینجا هرچی تو فکر میاد سریع میریزن بیرون 

من خودمم والا سنی ندارم ک بگم ادم قدیم هستم ولی میبینی تا احترام و حرمت نگه داشتن نسل قدیم تا الان چقدر تفاوت داره

نارنج و چاقو های تیز؟ برادرشوهر اسی وارد میشووووووووووود

🤣دستاتونو میبرید

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

استارتر اگر به نظرت نیاز داری با یک مشاور خوب تو این زمینه صحبت کن و ازش کمک بگیر. 

شما به نظر میاد یجورایی درگیر برادر همسرت شدی. درسته؟

نذار تو ذهنت یه چیز خاص و بی نقص و تخیلی ازش ساخته بشه. 

نبابااستیکر اولی رو ندیدی😂

🤣🤣

استارتر اگر به نظرت نیاز داری با یک مشاور خوب تو این زمینه صحبت کن و ازش کمک بگیر. شما به نظر میاد ی ...

اره😔

شوهرمم همش حرف برادرشو میزنه که فلان کرد و فلان گفت و نمیدونم 

برادر شوهرمم بنظر دوستم یبار گفتش که خیلی زشته، ولی بار بعدش گفت خیلی معمولیه ذهنت درگیر چی این شده؟

اره😔شوهرمم همش حرف برادرشو میزنه که فلان کرد و فلان گفت و نمیدونم برادر شوهرمم بنظر دوستم یبار گفتش ...

بله گاهی ذهن آدم بازی درمیاره و از یه نفر برای خودش یه موجود بی نقص و همه چیز تموم و عالی میسازه ، در حالی که تو واقعیت اصلا اینطور نیست. 

همسرت هم اشتباه میکنه که مدام درگیر برادرشه. 

احتمالا برادرش هم یه آدم خودشیفته س؟ 

بله گاهی ذهن آدم بازی درمیاره و از یه نفر برای خودش یه موجود بی نقص و همه چیز تموم و عالی میسازه ، د ...

دوستم با برادرش حرف زده بود یبار درحدچت

اونم به عنوان غریبه

گفت برادرش گفته خیلی زشتم😐

بخاطر همین خواستم خودکشی کنم ولی نمردم😐

دوستم با برادرش حرف زده بود یبار درحدچتاونم به عنوان غریبهگفت برادرش گفته خیلی زشتم😐بخاطر همین خواس ...

نمیدونم چی بگم؟! 

شاید همسرت این قضیه رو میدونه و میخواد به برادرش اعتماد به نفس بده ، برای همین اینطوری ازش تعریف میکنه؟

سعی کن فکرت رو با چیزهای دیگه درگیر کنی تا قضیه برادر شوهرت خود به خود تو ذهنت کمرنگ تر بشه.

نمیدونم چی بگم؟! شاید همسرت این قضیه رو میدونه و میخواد به برادرش اعتماد به نفس بده ، برای همین اینط ...

اره قدش ۱۹۷ ۱۹۸ شایدم بخاطر اونه دخترا دیدش میزنن

اره قدش ۱۹۷ ۱۹۸ شایدم بخاطر اونه دخترا دیدش میزنن

بله ممکنه بخاطر همین باشه. 

دقیق نمیدونم چه راه حلی درسته؟ 

شاید بهتر باشه بیشتر روی خوبی های همسرت زوم کنی و با همدیگه زندگیتون رو بهتر کنین و لحظات زیبایی بسازین برای خودتون و ... 

ولی اگر واقعا حس میکنی نیاز داری ، برو پیش یه مشاور خوب و ازش کمک بگیر.

به همسرت هم به هیچ وجه نگو موضوع چیه. 

بله ممکنه بخاطر همین باشه. دقیق نمیدونم چه راه حلی درسته؟ شاید بهتر باشه بیشتر روی خوبی های همسرت زو ...

🥲الان دیگه یکساله ذهنم درگیره ولی خداروشکر ادم هولی نیستم بخوام قصد شومی داشته باشم 

فقط به خدا توکل میکنم و

گه گداری میام نی نی سایت حرف میزنم بی تاثییر نیست

🥲الان دیگه یکساله ذهنم درگیره ولی خداروشکر ادم هولی نیستم بخوام قصد شومی داشته باشم فقط به خدا توکل ...

البته من جسارت نکردم که بگم شما قصد شومی داری.

فقط خواستم بگم حیفه که ذهنت با این موضوع درگیر بشه. 

ممکنه آدم خودش واقعا اذیت بشه یا باعث بشه مدام تو رؤیا و خیال بره و دیگه از زندگی واقعی خودش لذت نبره.