2777
2789
عنوان

شوهرم‌میگه وقتی باداداشم میرم بیرون همه زنا نگاش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپیکای قبلسو یه نگاه بزن میفهمی

😐😐😐

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
عه مگه یوزارسیف حکیم برادرش؟؟

داداشش 😐😂تیپ و هیکلش ب بهرام افشاری رفته🤣

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

مردا معمولا خیلی ساده ان چیزی ک تو نظرشون اومده رو کار ندارن ک چیه مهم هست نیست درسته غلطه میان تعری ...

خودشم از اوناست که میگه کل دخترا تو کفمن 🤣

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

اوه نکنه یوزارسیفه🤭

برو بالا

خیلی پس جذابه 🙄😂

😐😂واقعا؟

استارتر میگه شوهرش این حرفو زده بعضیا اینجا میگن گوه میخوره و زر میزنهبخدا خیلی زشته من خجالت کشیدم ...

دیگه عادت دارم🤣🤣🤣🤣🤣