2777
2789
عنوان

ازداواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 125 پست
واسه آگاهی این تاپیکا خیلی خوبه من خودم خیلی چیزا از نی نی سایت یاد گرفتم قطعا کاربرا نظراتو میبینن ...

چقدر خوب که تصمیم دارید این روند رو تغییر بدید امیدوارم هم خودتون و هم دختر زیباتون خوشحال و خوشبخت باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم به میل خودش ازدواج نکرده الان مشکلی با پدرم نداره اما میگه هیچ وقت مادر و پدرم رو نمیبخشم ...

خدا مادرتونو واستون نگه داره مادر منم ۲۵ سالگی ازدواج کرد و میگه با اینکه پدرتو دوس دارم اگر حق انتخاب داشتم هرگز ازدواج نمیکردم

واقعا دخترا متفاوتن بله دختری که سرشو میندازه پایین درسشو میخونه سالم زندگی میکنه به نظرمن بذاری دان ...

مگه بعد ازدواج پری سیندرلا ظاهر میشه اجی مجی میکنه آدم یهو شخصیتش عوض میشه؟

این آدم اگه تو اون سن ازدواج کنه به همون کاراش ادامه میده ولی فرقش اینه با چند تا بچه و آینده اون بچه ها هم نابود میشه.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
والا ۱۳ ساله های الان رو با ۱۳ ساله های چندسال پیش مقایسه نکنید الان ب لطف گوشی و فضای مجازی از همه ...

پس چرا بچه ۱۳ ساله حق رای دادن رانندگی داشتن حساب بانکی وام گرفتن و سفر خارج به تنهایی نداره؟

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

خدا مادرتونو واستون نگه داره مادر منم ۲۵ سالگی ازدواج کرد و میگه با اینکه پدرتو دوس دارم اگر حق انتخ ...

ممنون عزیزم خدا پدر و مادر شماروهم حفظ کنه❤

مامان من رو پدربزرگم ۱۶ سالگی با زور و کتک شوهر میده خودشم الان میگه پشیمونم کاش دخترامو انقدر زود شوهر نمیدادم همه دختراش رو زیر ۲۰ شوهر داده همه هم به زور البته به جز خاله کوچیکم که خودش عاشق شد و ازدواج کرد

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

اینا مال قدیم بودن الان کسی از این کارا نمیکنه متاسفانه الان ملت از اونور بوم افتادن دخترای ۱۳-۱۴ ساله صد تا دوست پسر دارن و هر شب تو بغل یکین هر دوش بده واقعا🙁 بچه تو این سن باید به فکر درس و رشد شخصیت و آینده اش باشه

دختر سیزده ساله هزارجور دویت پسر داشته باشه و فیلم ناجور ببینه اوکیه ولی ازدواج کنه اخ و پیفه؟ من بی ...

عزیزم دختر سیزده ساله دو‌سه سال تو‌اوج هورمونشه خانوادش باید آگاه باشن و آموزش بدن از این جهالت در بباد همه‌مون این‌دوران رو‌گذروندیم و فوقش سرش دو‌سال بعد میخوره به سنگ و از این فاز خارج میشه ولی کسی که ازدواج کرده به راحتی میتونه به زندگی عادیش برگرده؟ واقعا چطور ازدواج‌ رو‌با دوس‌ پسر یکی‌ میبینین

نمیفهمم بعضیا میگن هر موقع به بلوغ فکری برسن میتونن ازدواج کنن، آیا بلوغ فکری بدون کسب کردن تجربه امکان پذیره؟؟ دختر 15،16 ساله چی میدونه از زندگی که اینقدر زود اسیر شوهر و زندگی مشترک بشه...وقتی هنوز توی جامعه حاضر نشده و هیچ تجربه ای نداره.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

پدر مادری که حتی حاضر نیستن از دخترشون تا ۲۰ سالگی مراقبت کنن لایق هیچ چیز نیستن

طفلکارو قشنگ قربونیه جهل خودشون میکنن.

من خانمی میشناسم که ۱۳ سالگی ازدواج کرده با اینکه تو خونه ی شوهر تحصیل کرد معلم شد ۵ تا بچه داره ۵ تا هم پزشکن.رابطه ی خودش با شوهر عالی زندگی ایده آل.الان بالای ۷۰ سالشه ولی همیشه میگه هیچوقت پدرمادرمو حلال نمیکنم تا الانم حتی یبارم سر مزارشون نرفته.میگه من یه بچه بودم به من ظلم کردن من دلم میخواست هرچیزی و تو سن خودش تجربه کنم.با عقل خودم تصمیم بگیرم و انتخاب کنم و هزاران حرف دیگه که کاملا هم حق داره و بهش ظلم شده.زندگی هرچقدر هم ایده آل باشه ولی اگر تحمیلی باشه و آدم خودش اختیاری نداشته باشه روش مفتم نمی ارزه

همچین ظلمی به بچه هاتون نکنید.اگر انقدر سخته براتون ارزش دادن به بچه هاتون لطف کنید در حقشون و به دنیاشون نیارید

دختر سیزده ساله هزارجور دویت پسر داشته باشه و فیلم ناجور ببینه اوکیه ولی ازدواج کنه اخ و پیفه؟ من بی ...

میل به دوست پسر داشتن و فیلم ناجور دیدن صرفا یه کنجکاویه طبیعی و گذرا برای اکثرا نوجووناس. چرا دارید با یکی از بزرگ ترین تصمیمای زندگی مقایسه می کنید؟ ازدواج یه تعهده، که لازمه ش بلوغ فکری و عقلی و عاطفیه که دختر 13 ساله همچین چیزی رو نداره. 

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

منم اینجا شنیدم و برام خیلی سواله 

اون مسئله ی روحی و عقلی رو ک بزاریم کنار چون خیلی گستردس و اینجور افراد قانع نمیشن 

ولی برام خیلی سواله اونی ک ۱۳ سالگی ازدواج میکنه ۱۴سالگی باردار میشه چجوری دردای بارداری و درد زایمان رو تحمل میکنه؟

واقعا برا ی دختربچه ی ۱۴ساله حتی پریود وحشتناکه 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بسیار عالی

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️