2777
2789
عنوان

ازداواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 3234 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ۱۳ ساله های الان رو با ۱۳ ساله های چندسال پیش مقایسه نکنید الان ب لطف گوشی و فضای مجازی از همه ...

اخه ربطی به فهمیدن نداره این چه حرفیه 

موضوع اینه توی این سن بچه هنوز ثبات فکری و شخصیتی نداره . اصلا نمیدونه از زندگی چی میخواد . انقدر نمیدونه که حتی انتخاب رشته ی دبیرستانی برای پونزده به بالاست چه برسه به انتخاب همسر . 

دختر سیزده ساله هزارجور دویت پسر داشته باشه و فیلم ناجور ببینه اوکیه ولی ازدواج کنه اخ و پیفه؟ من بیست و پنج ازدواج کردم ولی واقعا از ازدواج دختر سیزده چهارده سال چندان تعجب نمیکنم تو این زمونه 

دختر چهارده ساله تو پارک دیدم با چه وضعیییی میگفتی راحت سی سالشه برای پسرا عشوه میومد... 

باهاش هم صحبت شدم گفت چهارده سالمه شاخ دراوردم

والا ۱۳ ساله های الان رو با ۱۳ ساله های چندسال پیش مقایسه نکنید الان ب لطف گوشی و فضای مجازی از همه ...

اینکه به بلوغ زودرس میرسن و تو سن کم با مسائل جنسی آشنا میشن اصلا به این معنا نیست که آمادگی ازدواج رو داشته باشن و سن مناسبی واسه ازدواج باشه همون ۱۳ ساله با اینکه خیلی چیزا میدونه ولی رفتار و کلامش کاملا واضحه بچه‌اس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

این بچه ها ظاهرشون این شکلیه و متاسفانه خودشونم نمیدونن دارن چی رو قربانی میکنن فقط وقتی میفهمن که خیلی دیره

دختر سیزده ساله هزارجور دویت پسر داشته باشه و فیلم ناجور ببینه اوکیه ولی ازدواج کنه اخ و پیفه؟ من بی ...

خب اون ثبات شخصیتی و فکری نداره نمیتونه انتخابی بکنه که یک عمر پاش واسته . اصلا معیارهاش، اگر تازه معیاری برای انتخاب همسر داشته باشه، در حال تغییر هستن 

دختر سیزده ساله هزارجور دویت پسر داشته باشه و فیلم ناجور ببینه اوکیه ولی ازدواج کنه اخ و پیفه؟ من بی ...

وقتی سنش واسه ازدواج کمه واسه تو رابطه بودن هم کمه و اصلا دلیل منطقی نیست که بگیم چون ممکنه دوست پسر داشته باشه پس ازدواج کنه

دوست پسر داشتن رو میشه با آگاهی دادن با رفتار درست کنترل کرد

و بچه نباید رها بشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

حال ادمو بهم میزنید الان خواهر من سیزده سالشه کاملااا تو عالم بچگونشه..واقعا تو مغز شما چی گذاشتن..بیوتو ک دیدما بیشتر مطمئن شدم ازونایی هستی که فقط تظاهر میکنی ..شماها خودتون از همه بدترید

من راجع به دوس پسر تو تاپیکم حرفی نزدم دوست عزیز ولی اینم بدونید همون دختر به لطف فیلم و رسانه فقط جلوه های زیبای ازدواج و همسرداری رو دیده و هرگز درکی از مشکلاتش و اینکه در آینده چی میخواد نداره

وقتی سنش واسه ازدواج کمه واسه تو رابطه بودن هم کمه و اصلا دلیل منطقی نیست که بگیم چون ممکنه دوست پسر ...

واقعا دخترا متفاوتن بله دختری که سرشو میندازه پایین درسشو میخونه سالم زندگی میکنه به نظرمن بذاری دانشجو بشه بالای بیست شوهرش بدی خوبه ولی مگه هردختری اینجوریه، دختری که حرف گوش نمیده و خیلی دنبال این چیزاست بهتره قبل اینکه به فساد بکشه محترمانه شوهرکنه نمیشه نسخه پیچید

من خودم ۱۶ ازدواج کردم واقعا سنم کم بود همچین فک کنی عاقلی باز در برخورد با مشکلات کم میاری و تصمیم ...

من به ۱۵ سالگی خودم فکر میکنم میفهمم چقد. رویایی فکر میکردم با اینکه هنوزم دارم خودمو میشناسم اما ۱۵ سالگی هیچ درکی از وضعیت زندگی و آینده ام نداشتم

حال ادمو بهم میزنید الان خواهر من سیزده سالشه کاملااا تو عالم بچگونشه..واقعا تو مغز شما چی گذاشتن..ب ...

برو بابا..من نظر کلی گفتم چ کار ب خواهر شما داشتم...کوجای بیوم سوزوندتتت....تو خودت از همه بدتری بی ادب

دیگم منو ریپ نزن 

هنوزم سرحرفم هستم ۱۳ ساله های الان رو نمیشه با ۲۰ سال پیش مقایسه کرد بعدم مگه من گفتم با ازدواج توی سن کم موافقم شماها چتونه اااه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️