2777
2789
عنوان

ازداواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 3234 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته قبل رفتم دکتر زنان،دختره اومده بود با مامانش،۱۴سالش بود.دکتر ازش سوال میپرسید،مامانش جواب میداد ...

نتیجه اش میشه زنی درد دیده و پر از تروما که هرگز از زندگیش لذتی نمیبره

من اینجا میبینم کاربرا تاپیک میزنن اصلا واقعا اعصابم خورد میشه مخصوصا اونایی که میان میگن وا چطور دو ...

کاملا درسته این دخترا واقعا گناه دارن متاسفانه هیچ تلاشی هم در جامعه ما صورت نمیگیره که جلوی فاجعه کودک همسری رو بگیره یا حداقل تقبیحش بکنه معمولا تشویق به اینکار هم میکنن بدون در نظر گرفتن عواقب وحشتناکش🤦‍

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

امروز محل کارم مراجعه کننده اومده بود خانم ۱۷ساله آقا ۳۳ ساله و یه بچه یک سال و نیم هم داشتن 💔 امید ...

متاسفانه انگار عادیه و از روی اختیار فقط میتونم امیدوار باشم که خوشبخت بشن

۱۳ خیلی کمه ولی مثلا ۱۷ به بالا رو میگم اگه آدم خوبی باشه طرفش بهتر از دوس پسر و ایناس

۱۷ به بالا یعنی مثلا خودشون ۱۷، ۱۸ ،۱۹ اینا هم کمه هنوز فرصت نکرده خودشو بشناسه جایگاه خودشو پیدا کنه تازه داره وارد دنیای آدم بزرگا میشه

دوست‌پسر داشتن رو میشه کنترل کرد و حواست باشه آسیب نبینی البته به این معنا که زندانیش کنی یه وقت از کنار یه پسر رد نشه با آگاهی دادن درست میتونی کاری کنی خودش یاد بگیره آدم مناسب و نامناسب رو تشخیص بده خودشو تو موقعیت آسیب‌زا نذاره

نه اینکه یهو بندازیش وسط ازدواج و زندگی مشترک 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

والا ۱۳ ساله های الان رو با ۱۳ ساله های چندسال پیش مقایسه نکنید الان ب لطف گوشی و فضای مجازی از همه چیز سر درمیارن و پلنگن...مث ۱۳ ساله های ۲۰ سال پیش نیستن ک....از طرفی ام انقدر فرزندسالاری شده ک خونواده ها ب ندرت توی این سن دختر شوهر میدن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️