2777
2789
عنوان

بچم خیلی اذیت میکنه به مرز جنون رسیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 48 پست
نه ببین مثلا پسربرادرمن شروع میکرد لباسهاشو دراوردن اینها می دویدن برای اروم کردنش بهش امتیازمیدادن ...

باور کن این هفته شوهر من شیفت شبه خواهرم میاد با من میخوابه دو ساعته رو پام دارم تکونش میدم بخوابه هی لگد میزنه به من اذیت میکنه که حرصم دربیاره همین دودقبقه پیش اشکم در اورد گفت اب میخوام اومدم تو اشپزخونه اب دادم خورد یواشکی اومدم تو اشپزخونه تنهاش گذاشتم خیلی راحت خوابید😐😐😐

واقعا مادرشدن تو این دوره زمونه خیلی سخت شده خیلی هر روز خونه های تمیز و درخشان و بدون نقص رو در اینستا میبینی و مادری که هم باید تروما های خودش رو درمان کنه هم تروما به بچش نده واقعا سخته کاش ماهم مثل مادراس قدیم نمیدونستیم همزمان توقع دارن کار کنی درامد داشته باشی و اینکه من تو بچگی خیلی بی توجهی دیدم و مقایسه شدم الان یه ادم کمالگرا شدم با اعتماد به نفس پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیش روان پزشک رفتم قرصم برام نوشته ولی شوهر ... نزاشت بخورم گفت تو هیچکار نیستی از روان من اصلا خ ...

تو قرصتو بخور شوهرتم نفهمه چکار داری بهش بگی، بخدا کارای بچت عسن کارای پسر بزرگ منه😅. یه کتاب معرفی میکنم بخونش، تربیت بدون فریاد، یکی هم تربیت فرزند به سبک شادترین مردم دنیا(دانمارکیها) اینا خیلی خوبن، اولش بنظر رویایی میادا ولی کم کم سبکشون رو پیش بگیری میبینی جواب میده، و اینکه فقط رو بچه کارنکن، روی رفتار خودت و همسرت هم کار کن، این مهمتره

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵