2777
2789
عنوان

بچم خیلی اذیت میکنه به مرز جنون رسیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 48 پست
ببین وقتی میام مثلا باهاش بازی کنم همش میخواد رئیس باشه اصلا نمیزاره روش بازی رو حتی بهش توضیح بدی ا ...

عزیزم همه بچه های این سن همین طورن، باید دل به دلش بدی، بذاری هرجوری اون می‌خواد باهاش بازی کنی. وقتی شما باهاش همکاری کنی و به حرفش گوش بدی اونم یاد می‌گیره و بهتون گوش میده. راستی کلاسای مادر و کودک ببرش، خیلی بهت کمک می‌کنه که انواع بازی هارو باهاش یادبگیری

مثلا مبل راجابه جا کنی .....مثلا بشینه کامل یک بازی راانجام بده یا یک فیلم راببینه

بازی که میکنه با اسباب بازی هاش فیلمم تا اخر میبینه تا تموم میشه پامیشه به فضولی کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بخدا انقد عصبی میشم نمیفهمم چیکار میکنم بخدا بعضی وقتا خودمو میزنم دیگ انقد که بهم فشار میاد

خب هرموقع اینکارو کردی، بعدا که آروم شدی باهاش حرف بزن بگو مامان اشتباه کرد، همه اشتباه میکنن، بعد تمرینات آرامیخش و تنفسی انجام بدید، ببین وقت گذاشتن باهاش خیلی به آروم شدنش کمک میکنه، شاید حس کم توجهی داره، حتما نیاز به بازی نیست مثلا مرتب کردن خونه رو تبدیل یه بازی کن، آهنگ بذار جارو بزن، بده اونم بزنه، توکارا شریکش کن، ولی واقعا تمرین کن داد نزنی و کتک نزنی، من خیلی تلاش کردم و روی خودم کار کردم. شماهم میتونی، برای خودتم وقت بذار تا پرانرژی تر باشی، 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

مثلا مبل راجابه جا کنی .....مثلا بشینه کامل یک بازی راانجام بده یا یک فیلم راببینه

به وسایل خونه کاری نداره ولی وسسله های خودش چرا مثلا یه چادر داره ما از اول یه هگوشه خونه گذاشتیم حاظر نیست جابه جاش کنه مگه اینکه خودش جابه جا کنه وگرنه ما برداریم سرصدا میکنن

میدونی من این روش پیش میگیرم جوابم میده ولی باز بعدش عذاب وجدان میگیرم نکنه بچه بی توجهی حساب کنه در ...

با شوهرت همونطور ک گفتم خیلیییییی جدی صحبت کن

بگو جلو بچه حرفمون ۲ تا نشه

وگرنه دیگ از عهده اش توی نوجوونی برنمیایم

سر جفتمون شیره میماله

اما راجع به بی توجهی

گلم زمانی ک خواسته بچه نامعقوله اینکارو میکنیم🩵🩵

یعنی بدون اینکه درد باشه

ناراحتی

یا مشکلی

سر یه چیز مسخره داره اذیت میکنه و با توجه شما ساکت نمیشه

مثلا میخواد کل ظروف شیشه ایی رو بدی دستش

که خب خطرناکه!

توضیح میدی توجه میکنی

اگر دیدی داره گریه میکنه دوباره جیغ میزنه

بدون ابزار اعصاب خردی رو پیدا کرده و میخواد به خواسته اش برسه

پس میذاریش یه گوشه نزدیک

میگی گریه و جیغت تموم شد بیا

ما جیغ نمیزنیم صحبت میکنیم

اونطوری میفهمه

کلا این مسیر به هدف نمیرسونه اونو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها حس خود مختاری رو دارنعادیههربازی ای دوست داره باهاش اننجام بدهاینو درنظر بگیر تو این بازی بای ...

خب من اصلا خوش گذرونی خودم مهم نیست اینکه اصلا گوش نمیده اذیتم میکنه کار خودشو میکنه

به وسایل خونه کاری نداره ولی وسسله های خودش چرا مثلا یه چادر داره ما از اول یه هگوشه خونه گذاشتیم حا ...

انشاءالله کم کم اروم میشه باید باهاش مدارا کنی 

پسربرادرمنم خیلی گریه میکرد اون عصبانی میشد تندتند لباسهاشو درمی اورد الان اروم شده 

گاهی رفتارشوا تعیین کننده است .به نظرتون اگر رفتارشو نادیده بگیریم انگار اصلا نمی بینینش کم کم رفتارش تغییر نخواهد کرد؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خب هرموقع اینکارو کردی، بعدا که آروم شدی باهاش حرف بزن بگو مامان اشتباه کرد، همه اشتباه میکنن، بعد ت ...

خیلی سخته خیلی هنوز من نسبت به قبل خودمو کنترل میکنم 

عزیزم من محبت شوهر وآرامش جسمی ذهنی دارم الهی شکر.بچه اولمم آروم و آقاست خداروشکر.اما دخترم از هر چی ...

خب الهی شکر، محبت همسر از همش مهمتره، دیگه مشاوره رو ادامه بدید، و اینکه ببین محیط مدرسه خوبه یا نه، بعضی مدارس باوجود نامی بودنشون اصلا در برخورد با کودک خوب نیستن. مثل مدرسه خواهرزادم. میدونی چون کارمنداشون کمال گرا هستن و دنبال بچه های بی نقصن. وقتی بچه ای از حیطه رفتاری خودشون خارج میشه درست رفتار نمیکنن باهاش، 

خیلی سخته خیلی هنوز من نسبت به قبل خودمو کنترل میکنم

عزیزم ویتونی بری مشاوره واکر نیازشد از داروهای اعصاب کمک بگیر، من اوایل زایمان دومم استفاده کردم و عالی بود شکر خدا، فلوکستین خوردم و وابستگی هم نداشت، فقط طبق دستور پزشک استفاده کنید

خب الهی شکر، محبت همسر از همش مهمتره، دیگه مشاوره رو ادامه بدید، و اینکه ببین محیط مدرسه خوبه یا نه، ...

دقیقا من تواین نقطه ایستادم.دختر من شیطون جیغ جیغو پرسروصدا وبی نظم هست من همه رو میپذیرم اما معلم و باقی بچه ها هم مقابلش قرار گرفتن چون منظم و شسته رفته سرکلاس کار انجام نمیده.معلمم میگه شما باید ارومش کنی.خسته شدم میشه دعام کنید اوضاع برای منو دخترم بهتر بشه.پیش دبستانی برامن عین کابوس شده هرروزش

باز میگن بهش بی توجهی شده

نه ببین مثلا پسربرادرمن شروع میکرد لباسهاشو دراوردن اینها می دویدن برای اروم کردنش بهش امتیازمیدادن 

هوب برای همین مدام رفتارشو تکرار میکرد 

اما دوبار درمی اورد می دید کسی اعتناش نمیکنه دیگه تکرار نمیکرد....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم ویتونی بری مشاوره واکر نیازشد از داروهای اعصاب کمک بگیر، من اوایل زایمان دومم استفاده کردم و ع ...

من پیش روان پزشک رفتم قرصم برام نوشته ولی شوهر ... نزاشت بخورم گفت تو هیچکار نیستی از روان من اصلا خبر نداره ک دارم دیوونه میشم چند شب عروسی بودم بچه دست شوهرم بود طبق معمول عموهاشم بودن یه جیغ و دادی سر اینک شوهرم شیرینی رو با چاقو نصف کرده که راحت تر بخوره راه انداخت که برادرشوهرم گفته ابرومون برد بردار ببر پیش مامانش اخرشم چاقو رو زدم تو چونه شوهرم و شوهرم عصبانی شد فرستادش پیش من درصورتی که شب قبلش همون تالار عروسی دعوت بودیم تفاوت با عروسی دیگه این بود که دوستای شوهرم بودن و فامیل اصلا نبوده میگه خیلی مرتب بدون گریه شیرینی خورد و ساکت یه گوشه نشسته بود من میکم فقط چشمش به بقیه میفته اینکارارو میکنه بعدش به شوهرم گفتم ببین تو یک شب تو مهمونی به نقطه جوش رسوندتت من هر روز و ۲۴ ساعت این لحظات دارم میبینی یه روز ده بار به نقطه جوش میرسم یه روز یه بار