2777
2789
عنوان

بچم خیلی اذیت میکنه به مرز جنون رسیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 48 پست
شما از مسیر درست خارج نشو، داد نزن، کتک نزن، هرچقدر هم فکرمیکنی نمیفهمه بازم توضیح بده نصبحت کن با ب ...

من از مشکلاتی که با دختر شیش سالم دارم بگم برام گریه میکنید،عاجز وناتوان شدم حس میکنم کم اوردم و گیر کردم.خدایا شکرت که سالمه اما روانی برا من نمونده

خودمون دوتا این لوس بازیا خبری نیست چون میدونه من نازشو نمیکشم ولی خشن بودنش اره هست بینی من چند تا ...

اگر وسایل خونه راجابن جا کنی هم عصبانی میشه؟

دقت وتمرکزش چطوره؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از مسیر درست خارج نشو، داد نزن، کتک نزن، هرچقدر هم فکرمیکنی نمیفهمه بازم توضیح بده نصبحت کن با ب ...

نمیتونم بخدا انقد عصبی میشم نمیفهمم چیکار میکنم بخدا بعضی وقتا خودمو میزنم دیگ انقد که بهم فشار میاد 

با گوشی زیاد سرکار نداره تلویزیونم به خودم باشه روزی یکی دوساعت براش روشن میکنم

پس بیشتر براش کتاب بخون، هرکاری براش میکنی توضیح بده ،شعر بخون تا حرف زدنش بهتر بشه. الان بچه ت تو سن لجبازیه، بلید بیشتر باهاش همکاری کنی، از خاله و عمو و بقیه هم بخواه که لوسش نکنن. مهربون و درعین حال قاطع باش. 

حتما پیش روانشناس برو ، خیلی بهت کمک می‌کنه. حتما روزی یک تا دوساعت باهاش بازی کن، بازی کردن خیلی روی خلق و خوش اثر مثبت داره

بچه ایی ک حتی قادر به صحبت کردن نیست ازش چه توقعی میره؟

معلومه ک عادیه

همه بچه ها لجبازی مخصوص به خودشونو دارن

فقط شوهر شما با شما هماهنگ نیست توی تربیت !

همین الان سنگ بنا رو باهاش بر این بذار

ک بچه هندونه نیست نصفش برا من نصفش برا تو

تربیتش با جفتمونه و باید هماهنگ باشیم

نمیشه تو یه جور برخورد کنی من یه جور

بهش بگو دشمن نیستیم با هم

داریم کمک میکنیم بچه رو سالم بزرگ کنیم

🔴 زمانی ک لجبازی و جیغ و دادش شروع شد

اصلا نذار به خواسته اش برسه

بگو تا جیغ میزنی گوش نمیدم

مثلا اگر اشپزخونه ایی

برو بذارش یه ور سالن بگو تا زمانی ک جیغ میزنی اینجا بشین

هر وقت اروم شدی بیا پیشم

بذار انقدر عربده بزنه جیغ بکشه گریه کنه

خسته بشه !!

🔴 بچه زمانی ک با گریه و جیغش نه توجه بخره و نه عصبانیت

دیگ تکرارش نمیکنه

عصبانیت هم نوعی توجهه

کافیه بفهمه میتونه با جیغ عصبیت کنه

🔴🔴🔴 پیش عمو و عمه هم از این بازیا دراورد

خیلی جدی همین حرکتو بزن

بعد اشاره بزن به بقیه ک دخالتی نکنن

بگو اینکارو میکنید

همین الگو رو توی خونه برای چیزای خطرناک تکرار میکنه

اونطوری راضی میشن دخالت نکنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من از مشکلاتی که با دختر شیش سالم دارم بگم برام گریه میکنید،عاجز وناتوان شدم حس میکنم کم اوردم و گیر ...

عزیزم میفهمم، بعضی بچه ها خیلی سختن، من بشخصه کلی خودمو تراپی میکنم تا بتونم کناربیام، تازه دوتا پسر دارم، هر دو شیطون. اولین کاری که برات مهم باشه وقت گذاشتن برای خودت، حتی شده یکساعت، دوم توجه به همسر و دریافت توجه همسر، حتی جلوی بچه،محبت رویادمیگیره باعث آرامشش میشه، باور کن این دو معجزه میکنن

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

پس بیشتر براش کتاب بخون، هرکاری براش میکنی توضیح بده ،شعر بخون تا حرف زدنش بهتر بشه. الان بچه ت تو س ...

ببین وقتی میام مثلا باهاش بازی کنم همش میخواد رئیس باشه اصلا نمیزاره روش بازی رو حتی بهش توضیح بدی اعصابمو خورد میکنه اصلا حوصله ندارم باهاش بازی کنم بیشتر دلش میخواد ماشین بازی کنی باهاش

عزیزم میفهمم، بعضی بچه ها خیلی سختن، من بشخصه کلی خودمو تراپی میکنم تا بتونم کناربیام، تازه دوتا پسر ...

عزیزم من محبت شوهر وآرامش جسمی ذهنی دارم الهی شکر.بچه اولمم آروم و آقاست خداروشکر.اما دخترم از هر چیزی که الان تو ذهنت یه بچه ی شیطون میتونه داشته باشه دختر من همه رو باهم داره.من مدارا میکنم اما الان یکماهه پیش دبستانی میرع و من نابود شدم چون معلم بچه ها وکادر مدرسه تحملش رو ندارن و تیر راس همه ی این مشکلات رو منه مادر میدونن واین اذیتم میکنه.جلسه دوم مشاوره هم هستم دیگه نمیدونم چیکار کنم

بچه ایی ک حتی قادر به صحبت کردن نیست ازش چه توقعی میره؟معلومه ک عادیههمه بچه ها لجبازی مخصوص به خودش ...

میدونی من این روش پیش میگیرم جوابم میده ولی باز بعدش عذاب وجدان میگیرم نکنه بچه بی توجهی حساب کنه 

درمورد همسرمم تا صدای این در میاد یکم جیغ میزنه گریه شدید میکنه سریع خواسته اش رو برطرف میکنه

ببین وقتی میام مثلا باهاش بازی کنم همش میخواد رئیس باشه اصلا نمیزاره روش بازی رو حتی بهش توضیح بدی ا ...

بچه ها حس خود مختاری رو دارن

عادیه

هربازی ای دوست داره باهاش اننجام بده

اینو درنظر بگیر تو این بازی باید به اونا خوش بگذره نه ما

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست