2777
2789

تو خانواده مادری سابقه بیماری اعصاب و روان و بستری زیاد داشتیم منم افسردگی و وسواس خفیف گریبانم رو گرفت البته به بستری یا قرص قوی نرسید ولی خب خیلی سخت میگذره حس میکنم‌ برای سکته و سرطان هم بعدی خودمم 

البته خیلی خوشحال میشم بمیرم ولی سکته و سرطان اگه نکشه وحشتناک تره کی حوصله دردسر داره از اینکه درگیر بیمارستان بشم متنفرم

یکی از افراد فامیل هم تشخیص سرطان گرفته دوباره

پدربزرگم با سکته مغزی فوت کرد عموم هم سه بار سکته کرده پدرم و باقی خواهربرادراش و برادر خودم هم میگرن و سینوزیت دارند 

میشه پیشگیری کرد یا نه؟ خودم میدونم منم مستعدم هم برای سکته هم سرطان و ام اس اعصابم خیلی ضعیفه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یکی گرفته دلیل نمیشه بقیه افراد هم بگیرن 

سینوزیت و میگرن هم خودمون ک مواظب نباشیم میگیره و گرن نمیگیره ..خودم سینوزیت گرفتم یه دوره درمان رفتم و فقط مراقبت خوب شدم 

فاز منفی نیست آینده نگری و واقعا بینیهمن که میدونم ۹۰ درصد سرنوشتم چیه از الان پیشگیری ای بتونم بکنم ...

فک نکن وبه خودت افکار منفی جذب نکن به چیزای خوبی فکر کن عزیزم...

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
چون یکی گرفته دلیل نمیشه بقیه افراد هم بگیرن سینوزیت و میگرن هم خودمون ک مواظب نباشیم میگیره و گرن ن ...

من گفتم خیلی ها شما چطور خوندی یه نفر؟ تو یه تاپیک نمیتونم کل شجره نامه پزشکی خانواده رو بگم مجبور بودم کلی بگم وگرنه ریز به ریز بشینم بشمارم و تعریف کنم ۷۰ درصد از خانواده مادری بیماری روان دارن حالا یا افسردگی یا اضطراب یا وسواس شدید یا خودکشی کردند کل اجداد پدری و عمو ها و عموزاده های فوت شده‌ام هم با سکته مغزی فوت کردند