2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یع بار برای همیشه رک به مادرشوهرم بگم که دخالت نکن☺😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 146 پست
من چند روز پیش خیلی رک بهش گفتم تو زندگیم دخالت نکن خیلی سبک شدممممم ...

تبریک بهت

بخداباسیاست رفتار کردم 

گفتم همه میگن این بچه 

دوتربیته س مشخصه 

دخالت شده تو تربیتش

بازم کار خودشو میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونه؟؟؟من دلخورشمولی اون نه؟همیشه روالش همینه همیشهههه خدا

بی احترامی نمیکنه که بخوای دلخور شی. 

مطمین باش تربیت بچت هم به این زودی اثر نمیزاره ،دو روز دیگه میره ،باز شما به تربیت خودت بپرداز

بگو شما بچەهای خودتونو با میل خودتون تربیت کردینبذارین ماهم با روش خودمون بچەمونو تربیت کنیم حالت خو ...

این سری حتما میگم

سری قبل باپسرم بحثم شد

اونا یه هفته قهرکردن نیومدن 

گفتن جلو ما پسرشو دعوا کرده

دوباره اومدن باز!

😞..شوهرم میاد خونهتموم محدودیاتوروبرمیداره

پس کارتون سخته.

زن و مرد باید در راستای هم باشن.البته بگما هیچ زن و مردی تو تربیت در راستای هم نیستن هر کدوم ساز خودشون رو میزنن.

خواهر برو بالای شانست.بچه باید ذاتا خوب باشه.

من پدر شوهرم نه کاری هست نه اخلاق داره.اون وقت دوتا بچه داره چ دخترش چ پسرش مثل بره.پسرش کاریا،اخلاقش هم اروم.

بعضی اوقات ب همسرم میگم مطمعنی تو پسر این پدر هستی.

قربون خدا برم من.

بی احترامی نمیکنه که بخوای دلخور شی. مطمین باش تربیت بچت هم به این زودی اثر نمیزاره ،دو روز دیگه میر ...

بی احترامی نیس؟

باورت میشه بچه به من فوش میده

اون اول بهش میگه نگوازاین حرفا

بعدش بغلش میکنه میگه

شیرین زبون منی

پس کارتون سخته.زن و مرد باید در راستای هم باشن.البته بگما هیچ زن و مردی تو تربیت در راستای هم نیستن ...

قربون خدابرم

حرفاتم حقه هااااا💛

خداروچه دیدی شایدپسرمنم درست شد!

قربون خدابرمحرفاتم حقه هااااا💛خداروچه دیدی شایدپسرمنم درست شد!

غصه نخور خواهر جان

الان اکثر بچه ها دور از بچه شما دریده شدن.انقدرها دیدم چقدر هزینه مشاوره دادن اما بازم تاثیر نداشته ک هیچ بدتر هم شدن.

ی کم خودتو بزن ب دنده بی تفاوتی،من هرکسبو دیدم ک بیشتر اهمیت داده بچه اش بدتر شده.بعدا تو مدرسه دخترم میبینم بعصی مادرا چقدر بیخیال بی تفاوت اون وقت بچه از همه لحاظ عالی.

انشاالله ک عاقبتشون بخیر باشه.

شما ی مسیرو رو برو جلو بقیه اش دست خدا و خود بچه هست .خدا هم کمک کنه تا بتونیم فرزندی صالح تربیت کنیم.

غصه نخور خواهر جانالان اکثر بچه ها دور از بچه شما دریده شدن.انقدرها دیدم چقدر هزینه مشاوره دادن اما ...

ممنون از حرفای قشنگت

من خیلی جوون بودم مادرشدم

خیلی سخت باردار شدم و

خیلی سختی دیدم

نمیدونم چطور این اجازه دخالتو دادم

چقد درکم کردیشدم عین افسرده هامعده عصبی دارمممنون که درک کردی

قربونت برم آبجی کاملاااا درکت میکنم

خیلییییی اعصاب آدم خورد میشه 

منم تو شرایط تو بودم اما خداروشکر جرعت پیدا کردم و حرف دلمو زدم الان خیلی سبک شدم اونم کمتر تو زندگیم دخالت میکنه 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

تبریک بهتبخداباسیاست رفتار کردم گفتم همه میگن این بچه دوتربیته س مشخصه دخالت شده تو تربیتشبازم کار خ ...

بیشعورن دیگه 

فقط سعی کن زیاد خودتو عصبی نکنی . 

خیلی رک بهش بگو تو تربیت بچم دخالت نکن لطفااا ... 

ببین منم دیدم دارم عصبی میشم معده درد گرفتم یه مدت

داشتم مریض میشدم از بس میریختم تو خودم و خودخوری میکردم اما از یه جایی ب بعد سلیطه شدم تو روشون وایسادم خیلی محکم گفتم تو زندگیم دخالت نکنید 

ب شما ربطی ندارم بچه مو میبرم بیرون یا نه و کلی حرف دیگه 

خیلی سبک شدم و حالم بهتر شد

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀