2777
2789
عنوان

کاش میتونستم یع بار برای همیشه رک به مادرشوهرم بگم که دخالت نکن☺😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 146 پست
بعدم تا ۳ سالگی نباید سخت گرفت پسرم ۴ سال و نیمشه بچه نیست باید امسال پیش یک میفرستادم سال دیگه پیش ...

عشقم توقع داری بچه ۴ ساله اندازه یه ادم بالغ رفتار کنه

اگه اینطور بود که اسمش بچه نبود

حتی پیامبرم گفته تا ۷ سال بچن

از ۷ تا ۱۴ سالگی موقع تربیتشونه

اصلا از لحاظ روانشناسی تا وقتی به بلوغ جنسی نرسه ، کودکه

ولییییی ولییی من کاری به تربیت شما ندارم

منظورم اینه کارش عمدی نبوده چون هنوز تصور کار خوب و بد نداره.

ولی شما اشتباه کردی از عمد زدیش، زدن بدترین تاثیرو میزاره . حتی اگه به ظاهر عاقل باشه بازم ممکنه این چیزا اذیتش کنه.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

چجوری؟ببین الان امروز کسی خونه م نبود صبح پسرمواز خواب بیدارکردمآروم و قشنگ بلندشدوسایلشو برداشت رفت ...

پسرت رو باید طوری به خودت وابسته ککنی که حرف تو براش محترم باشه باید بهش بفهمونی که برای جلب توجه کار زشت نکنه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون ازت حتما میگم بهشمرسی😇💚

خواهششش گلی .عززیزمی 😘😘💗

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مرسی ازت 💚💋

فداتون💗💗

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چ خوشبختم که منو خواهر خطاب کردیمرسی از راهنماییت💋💚

عزیز دلمی مهربونم 

چقدر دوستداشتنی هستی ...😍😘😘😘😍🌹❤️💋

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

شما مادری باید بدونی که تربیت دختر و پسر متفاوتهدخترا ذاتا آروم تر و حرف گوش کن تر از پسرانمن طبق رو ...

عزیزم بچه ها با هم فرق دارن 

پسر ۴و نیم ساله من کاملا میفهمه

عزیزم نزدمش فقط زدم تو باسنش چند تا 

حقش بود😢

عشقم نمیدونی برای چشم دخترم چی به سرم اومد نمیدونی

چشم بچه یه لکه خون افتاد توش 

تو اون یک هفته تا خوب بشه خون گریه میکردم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

عشقم توقع داری بچه ۴ ساله اندازه یه ادم بالغ رفتار کنهاگه اینطور بود که اسمش بچه نبودحتی پیامبرم گفت ...

عزیزم من اصلا اصصصصلا ابدا بچه هامو نمیزنم 

فقط باهاشون برخورد میکنم 

حالا دو سه تا شاید بزنم پشتش آروم ولی محکم نمیزکم اونم مدیدا که دیگه خیلی کفریم میکنه آبرومو همه جا میبره شروع کردم به آروم تنبیه کردنش🙂

عزیزم بچه ها با هم فرق دارن پسر ۴و نیم ساله من کاملا میفهمهعزیزم نزدمش فقط زدم تو باسنش چند تا حقش ب ...

🥺 اخ طفلییی دخترت🥲🥲🥲

بهتر شده؟؟ ..

اهان اره متوجه هستم

ادم بعضی وقتا کم میاره یه واکنش نشون میده که خودش پشیمون میشه🫂 فقط چون این سن ، سن تقلید هست و هرچی از شما ببینه یاد میگیره با حرفای آروم و بدون پرخاش باهاش صحبت کنی عالی میشه. حتما شما این چیزارو بیشتر از من بلدید💕

من مطمعنم شما مادر مهربون و فداکاری هستید💗.

...

من سنم زیاد نیست ها 

اما خیلی مطالب روانشناسی کودک و..میخونم و علاقه دارم و واقعا به نظرم جالب هستن ، یه چیزایی یاد میگیری خیلی بدرد بخور ، دیدگاه آدم نسبت به بچه ها کلا تغییر میکنه(برای خودم که اینطور بود)🥲🥲

ولی بنظرم شما خودتون بهتر بدونید چون دوتا فرزند دارید.🤗

....‌‌

یه چیزی یادم اومد دوست داشتم بنویسم ، پسرِدخترخالم ، یه بچه ی خیلی اروم بود اما باباش اینقد تو جمع خوردش میکرد و تا کوچک ترین خطای بچگانه ای میکرد کتکش میزد که کلا روانشو بهم ریخت ، الان که بزرگ شده دقیقا همون رفتاری که باباش داشتو ازش تقلید کرده و سرش میاره. یهو تو جمع باباشو فحش میده ، کلاکارایی که باباش باهاش کرد🥲🥲

اما یه دخترخاله دیگه دارم ، اینقد خودش و شوهرش با بچه ها آروم و محترمانه رفتار کردن ، اینقد با آرامش با بچه ها حرف میزنن ادم کیف میکنه ، الان بچه هاش دقیقا شبیه مادرشون مودب و دوست داشتنی و آروم هستن .

(اینایی که نوشتم برای همون مثال تقلیدی بود که نوشتم ، بچها هرچیزی تو این سن یاد بگیرن مخصوصا از محیط خانواده ، شخصیتشونم همونطور شکل میگیره)

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

🥺 اخ طفلییی دخترت🥲🥲🥲بهتر شده؟؟ ..اهان اره متوجه هستمادم بعضی وقتا کم میاره یه واکنش نشون میده که ...

آره عزیزم خوب خوب شد ولی یک هفته طول کشی تا خون بره کامل...

عزیز دلم خوندمت .. تک تک جملاتت درست بود و قبولشون دارم

ممنونم وقت گذاشتی... درسته باید با ملایمت با بچه رفتار بشه اما بچه ای که گوش نمبکنه یکی دوبار تغییر روش براش نیازه وگرنه با خودش میگه که خب من چشم خواهرمو اینطور کردم با پرت کردن مداد تهش مامان بهم توضیح میده و منم گوش نمیکنم مثل همیشه دیگه! 

پرت کردن مداد که چشم خواهرشو به این روز دربیاره چیزی نبود که با ملایمت توضیح بدم . باهاش برخورد جدی کردم از اون موقع چشمش ترسیده دیگه جرات نداره یه چیزی رو حتی ۲۰ سانتی متر پرت کنه فهمید که یه سری چیزا زنگ خطره. فکر کن بره مدرسه خدای نکرده به یه بچه غریبه آسیب بزنه 😱😱😱😱

ولی همون ادبش و تنبیهش هم که کردم تمام مدت حرفای مودبانه یادش میدادم 

میگفتم بگو دیگه این کارو انجام نمیدم بگو چشم . بفد توی جمع خیلی حواسمون به شخصیت بچه ها هست . والا تو خونه بین خودمونم بچه ها رو تخم چشمامون هستن و حواسمون به شخصیتشون هست .. این که بچه هستن مدام از طرف همسرم گوشزد میشه 

انشالله همه بچه ها بتونن افراد موفقی اول برای خودشون بعد برای خانواده و جامعه باشن .. الهی آمین

ببخش طولانی شد خواهر ..

قربون شما🤩😘

نشی عزیز دلم..‌ 

انشالله هر جا هستی موفق و سلامت و خوشحال و خوشبخت باشی😍🙏🏻❤️🌹