🥺 اخ طفلییی دخترت🥲🥲🥲
بهتر شده؟؟ ..
اهان اره متوجه هستم
ادم بعضی وقتا کم میاره یه واکنش نشون میده که خودش پشیمون میشه🫂 فقط چون این سن ، سن تقلید هست و هرچی از شما ببینه یاد میگیره با حرفای آروم و بدون پرخاش باهاش صحبت کنی عالی میشه. حتما شما این چیزارو بیشتر از من بلدید💕
من مطمعنم شما مادر مهربون و فداکاری هستید💗.
...
من سنم زیاد نیست ها
اما خیلی مطالب روانشناسی کودک و..میخونم و علاقه دارم و واقعا به نظرم جالب هستن ، یه چیزایی یاد میگیری خیلی بدرد بخور ، دیدگاه آدم نسبت به بچه ها کلا تغییر میکنه(برای خودم که اینطور بود)🥲🥲
ولی بنظرم شما خودتون بهتر بدونید چون دوتا فرزند دارید.🤗
....
یه چیزی یادم اومد دوست داشتم بنویسم ، پسرِدخترخالم ، یه بچه ی خیلی اروم بود اما باباش اینقد تو جمع خوردش میکرد و تا کوچک ترین خطای بچگانه ای میکرد کتکش میزد که کلا روانشو بهم ریخت ، الان که بزرگ شده دقیقا همون رفتاری که باباش داشتو ازش تقلید کرده و سرش میاره. یهو تو جمع باباشو فحش میده ، کلاکارایی که باباش باهاش کرد🥲🥲
اما یه دخترخاله دیگه دارم ، اینقد خودش و شوهرش با بچه ها آروم و محترمانه رفتار کردن ، اینقد با آرامش با بچه ها حرف میزنن ادم کیف میکنه ، الان بچه هاش دقیقا شبیه مادرشون مودب و دوست داشتنی و آروم هستن .
(اینایی که نوشتم برای همون مثال تقلیدی بود که نوشتم ، بچها هرچیزی تو این سن یاد بگیرن مخصوصا از محیط خانواده ، شخصیتشونم همونطور شکل میگیره)