2777
2789
عنوان

احتمال بارداری بعد زایمان چقدره

58 بازدید | 11 پست

خانما من ۴ ماهه زایمان کردم، ماه اول پریود شدم الان یک ماهه که عقب انداختم، تو این ۲۰ روز یه جا از دستمون در رفت که بعدش به مدت دو روز خیلی کم‌تر از پریودی خون دیدم و قطع شد، الانم حالت تهوع دارم، ضعف و سرگیجه هم دارم؛ هرچی به شوهرم میگم بیبی چک بخره گوش نمیده میگه تو عمرا حامله بشی به این زودی من مطمئنم، بابت سرگیجه‌مم من و دکتر برد دکتر پرسید حامله نیستی؟ شوهرمم زود گفت اره حامله نیست فقط شیر میده.

به نظرتون چکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهری ،مادری کسیو نداری بچتون ب،آری پیشش‌بری خودت بخری ؟اینطور که معلوم از شوهرت آبی گرم نمیشه خودت ...

راستش و بخوای به این فکر کردم

اما اگه مثبت شد چطوری بهش خبر بدم که حاملم؟ بفهمه خیلییی ناراحت میشه که من از اونا بیبی چک گرفتم، انگار بهش بربخوزه که سر یه چیزی انقدر مقاومت کرده و اخرش من به خواهرم یگم بخره و بیاره برام

راستش و بخوای به این فکر کردماما اگه مثبت شد چطوری بهش خبر بدم که حاملم؟ بفهمه خیلییی ناراحت میشه که ...

نه نه 

منظورم این بود 

بچتو بزار پیش کسی بعد برو خودت بخر 

از خواهرت نگیر چون اینطوری فکر میکنه که مگه ما چی مون کمه که رفتی از اون گرفتی 

به خاطر این میگم بچتو بزار پیش کسی چون حالت بده بیشتر اذیت نشی 

سر بچه اولی چطور بهش خبر دادی؟

نه نه منظورم این بود بچتو بزار پیش کسی بعد برو خودت بخر از خواهرت نگیر چون اینطوری فکر میکنه که مگه ...

ممنون از پیشنهادت

بچه اول و خیلی ذوق داشتم

رفت خرید منم گذاشتم تا من و دید فهمید چون سالها منتظر بودیم و اشک می‌ریختم فقط اصلا نشد سورپرایزی چیزی کنم

ممنون از پیشنهادتبچه اول و خیلی ذوق داشتمرفت خرید منم گذاشتم تا من و دید فهمید چون سالها منتظر بودیم ...

خب این که یعنی شوهرت بچه خیلی دوست داره 

اگرم خودت نتونستی بری بعد چند روز به شوهرت بگو من حالم جدیدا خیلی به هم میخوره از این چیزا بعد برین دکتر اونجا قطعا آزمایش مینویسه