من۲۴سالمه، دیپلمم و یکسری مشکلات داشتم شکر خدا حلشون کردم، الان همسرم میگه اگه میخوای برو درس بخون، خواهرم مخالفه میگه مگه بیکاری و اینا، درحالی که فقط منو خواهرم بیکاریم و تحصیلات نداریم، من احتمال زیاد قرار نیست هیچوقت مادر بشم، دکتر گفته، الان نمیدونم چیکار کنم، یبار میگم بشینم برای خرداد امتحان نهایی هارو بخونم و ترمیم معدل بزنم، برای اونیکی سالش کنکور بدم، یبار میگم ول کن برم سراغ ی چیز دیگه در حالی که فقط وقتم با فیلم پر میشه و با ۲۴سال سن تو همه چیز صفرم، از اشپزی تا هر چیزی، هیچی بلد نیستم، درسته کتاب متابم ندارم حتی برای نهایی اما میگم اشکال نداره از پی دی اف ها میخونم، اما خب خواهرم همیشه تو هر حیطه شدیدا تحقیر امیز باهام رفتار میکنه و عملا هیچجا ادم حساب نمیشم، شما بودین جای من چیکار میکردین؟ ذهنم اشفته س، نمیدونم چی غلطه چی درست، با همسرمم فعلا شرایط مالی مطلوبی نداریم، اما میگه اگه رشته معقول بیاری اگر بتونیم یا خونمونو میبریم اون شهر یا ماشین میگیریم خودت میری میای، چیکار کنم؟ الان که اجازه داده دو دل شدم
خدا شوهرتو برات حفظ کنه والا کمتر کسی اینجوری ساپورت میکنه تا توعم پیشرفت کنی فقط میتونم بگم بهترین موقعیته برا اینکه خودتو ارتقا بدی به حرف خواهرتم گوش نده کار خودتو بکن اصلا لازم نیست همچیو بهش بگی که بخون ایشالا موفق باشی تازه بعدا میتونی در کنار درس کار هم بکنی و مستقل میشی
خدا شوهرتو برات حفظ کنه والا کمتر کسی اینجوری ساپورت میکنه تا توعم پیشرفت کنی فقط میتونم بگم بهترین ...
خیلی ممنون از جواب دادنت، بنظرت سنم زیاد نیست؟ دو سال طول میکشه تا کنکور بدم، از اونورم میگم منکه قرار نیست بچه داشته باشم ۲ سال نکشه ۳ سال بکشه اشکالش چیه، از یه ورم امید دارم به مادر شدن اما خب امید واهی
خیلی ممنون از جواب دادنت، بنظرت سنم زیاد نیست؟ دو سال طول میکشه تا کنکور بدم، از اونورم میگم منکه قر ...
ادم دیدم تو 50سالگی تازه یادش افتاده بره دانشگاه و امید به زندگیش 100بابا تو که سنی نداری مطمئن باش بچه جلوی پیشرفتتو نمیگیره عزیزم پرقدرت برو جلو و نترس