2777
2789
عنوان

خانومایی متاهل یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 99 پست
خودش گفت خسته ای برو بخوابمنم رفتم خوابیدم تا اون باشه بدون مشورت من قایمکی نره اون اتاق قرار بذاره

جلو خانواده شوهرت خیلی زشت شد 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خیلی کارت زشت بود پس همچین چیزی برای منم پیش اومد از ۵ صبح بیرون تا ۷ شب همش تو بدو بدو با بچه کوچیک ...

مشکل من اینه شوهرم بدون هماهنگی با من قرار مدار میذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا من جای مهمونا حس خیلی خیلی بدی گرفتم یعنی اگه یکی همچین کاری کنه تا عمر دارم پامو خونش نمیزارم🥲🥲

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

آخه زوری نیست توان باید باشهمن ندارم با دوتا بچه ۵ ماهه گریه ای

دیه بستگی ب خودت داره من چن وقت پیش یه مشکل مالی برام پیش آمد دقیقن خبرش زمانی رسید که خونه مهمان داشتم غدا هارو آماده کردم سفره رو پهن کردم ب شوهرم گفتم بقیه کارا جمع کن با تو من حالم خوش نیست بعد میام ظرفارو میشورم رفتم تو اتاق گریه کردم واقع ناراحتیم از چیز دیگه بود طرف بهش برخورد در صورتی من قبلش خوش رویی کرده بودم و اونام چن روز بودن اونجا بودن  ولی عکس عملی بدی نشون داد و بی خداحافظی رفت من ب شوهرم گفتم موقعی داشت باهاش صحبت می‌کرد گفتم ب فلانی بگو موندگار شدین بیاین شام آماده میکنم فلان ولی یه رفتارای دیدم گفت چرا بعضیا اینجورین 

مشکل من اینه شوهرم بدون هماهنگی با من قرار مدار میذاره

به مادرشوهرت بگو ، من دوست دارم هر وقت میخواین تشریف بیارید ، با خودم هماهنگ کنید تا بتونم میزبان خوبی براتون باشم تا اینحوری شرمنده اتون نشم 

آخه مشکل من اینه شوهرم ازونا میترسه اونام فکرکردن هر ساعتی دلشون بخواد میتونن تشریف بیارن با بچه ها ...

خب بترسه.. شما سنگین میرفتی بینشون.. بین حرف زدنا و خنده ها تیکتو مینداختی میگرفتن خب.. میگفتی که خیلی خسته ای.. آمادگی مهمون نداشتی.. روز سختی داشتی و خواب آلودی و... خواهشا دیگه این کارارو تکرار نکن فقط برای خودت بد میشه 

کسی لایکم نکنه

نمیدونم چرا من جای مهمونا حس خیلی خیلی بدی گرفتم یعنی اگه یکی همچین کاری کنه تا عمر دارم پامو خونش ن ...

دقیقا هدفم همینه چیزی جز مزاحمت ندارن 

ساعت ۷ شب میان تا ۱۱ شب میشینن شام بدی کار هر هفتشونه 

دقیقا هدفم همینه چیزی جز مزاحمت ندارن ساعت ۷ شب میان تا ۱۱ شب میشینن شام بدی کار هر هفتشونه

پس اگر اینجوری هست اخلاقشون کار خوبی کردی 

باید ببینی عکس العمل بعدشون چیه باز تکرار میکنند یا نه

دقیقا هدفم همینه چیزی جز مزاحمت ندارن ساعت ۷ شب میان تا ۱۱ شب میشینن شام بدی کار هر هفتشونه

مطمئن باش دلشون نخوادت نمیان 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

به مادرشوهرت بگو ، من دوست دارم هر وقت میخواین تشریف بیارید ، با خودم هماهنگ کنید تا بتونم میزبان خو ...

مادرشوهر من این حرفو بهش بزنی پاشنه درو در میاره

من زایمان کردم دوقلو هفته تمااااام خودشو مهمون کرد خونه ما دختراشم پشتش میومدن مامان من بنده خدا شده بود آشپز خودش یبار غذا درست نکرد 

هرکاری میخاست با بچه میکرد حرفم میزدم میگفت تو تازه مامانی من ۳ تا بچه بزرگ کردم

خب بترسه.. شما سنگین میرفتی بینشون.. بین حرف زدنا و خنده ها تیکتو مینداختی میگرفتن خب.. میگفتی که خی ...

نه اتفاقا بعدا میگم من خسته بودم بهش گفتم زنگ بزن فردا بیان فکرکردم زنگ زده منم اومدم خوابیدم

فکر کنم استارتر سنش کم باشه

چه ربطی داره به سن آخه یچیزایی رو باید درک کرد والا خواهر ۶ ساله ی منم میدونه که به کسی ک مهمون میاد خونمون باید احترام بزاره...