اگه دوتا بچه کوچیک داشته باشین و یه روز خییییلی پرکار داشته باشین خانواده شوهرتون به شوهرتون زنگ بزنن بگن ما میایم اینم بدون مشورت بگه بیاید بعد بیاد به شما بگه شمام بگید من امروز خستم زنگ بزن فردا بیاد اونم قبول نکنه و بگه با تو کاری ندارن تو فقط بشین عکس العملتون چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتم تو اتاق به بچم خوابیدم بیرونم در نیومدم تا رفتن نشون دادم بهش که من رو حرفم هستم
شر نشد ؟
شوهر من خیلی لحبازه جرعت ندارم همچین واکنشی نشون بدم
فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺