2777
2789

دختره ی جو زده 

ی داستان خوندم بر اساس واقعیت بود توش زنه متاهل بود و دوست پسر داشت توی راه ماشبن تصادف میکنه وخب گندش در میاد ک خانوم بلههههههههه 

بعد مادرم گفت بیچاره شوهرش چه حس بدی داره الان خدا ادمای خیانت کارو.... 

خلاصه خواهرم در اومدع میگه وا حق اون شوهرش بوده به زنش محبت میکرد ک زنش خیانت نمیکرد😐

همش حرفای اون کاتوزیانه ک خودش هزارتا غلط کاری داشته میاد جلو دوربین پسرا و دخترارو به جون هم میندازه 

ابجیع منم جو زده ۱۶سالشه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

شیما خیلی وقتا واقعا زر میزنه

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیما خیلی وقتا واقعا زر میزنه

خیلی خیلییییییی ی ادم بشدت پول پرسته عوضییی هست 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من نشنیده بودم بگه زن حق داره خیانت کنه

در کل کسی ۱۰۰ درصد حرفاش درست نیست

ولی ندیده بودم از خیانت طرفداری بکنه

اصولا حرفای تند فمنیستی میزنه فقط

یه ویویی هم وسطاش با بعضی تندی ها میگیره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ا لان مرد خیانت کنه جامعه مزخرف ما همه چیزو میندازه گردن زن میگ ه تقصیر ز ن بود ه که کم گذاشته مرده خیانت کرده کسی نمیگه مرده هر زس

ولی برعکس باشه همه انگشت اتهام میبرن سمت زن 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

خیلی خیلییییییی ی ادم بشدت پول پرسته عوضییی هست

من نمیخام ازش دفاع کنم چون سر جمع شیش هفت ماهه میشناسمش و دنبالش میکنم...بر اساس تموم چیز هایی ک فالور هاش و کلیپ هایی از مردا میدن بیرون حرف میزنع و اون کلیپ هارو میدیدی حق میدادی بهش...تموم اون چیزهایی ک گفته همینجا ت نی نی سایت هم دیدم 

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
ا لان مرد خیانت کنه جامعه مزخرف ما همه چیزو میندازه گردن زن میگ ه تقصیر ز ن بود ه که کم گذاشته مرده ...

چه ربطی داره؟ خیانت چه از طرف زن چه از طرف مرد توجیح داره؟ جز هرزگی سیری ناپذیری 

مگ برعکس همین رو  مردا ب خانما وقتی ک با خیانت شوهرشون روبرو میشن نمیگن ؟

من طرفدار شیما نیستم‌ کلا از بلاگر جماعت خوشم نمیاد

ولی فکرکنم کلیپش رودیدم 

قصد شیما این بود که

که ب مردا طعنه بزنه بگه چجوری خیانت برا شماخوبه برا خانم بده

چجوری خودتون روقانع مبکنید ک بخاطر کم بودن محبت زنتون بهش خیانت کنید

ولی وقتی اون بخاطر کمبود محبت بهتون خیانت میکنه فشاری میشین

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀