2777
2789
عنوان

چقد بعضی مادرا بی منطق و بی وجدانن

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید میذاشتی بازی کنهبغل میگرفتی یه جا منتظر میموندیمتوقع بودن خوب نیست

بازی نمیکرد خودم مراقب بودم نمیذاشتم رو وسیله ای بره. بردم بودم تو ی اتاقی ک مثلا آشپزخونه بود با دستاش بازی میکرد. یعنی رو سر سره و اینا نمیذاشتم بره کاملا کنترل میکردم

از چی ناراحتی؟ اونا هم انگار از بو‌ناراحت شدن هی پچ پچ کردن بهم گفتنبنظرم بیخیالهمراه خودت یه لباس ا ...

همیشه میبرم این ی سری نبردم

حالا از شانس دختر من همیشه روزی یبار اول صب پی پی میکنه دوساله. امروز یهو اینطور شد. خودم ب شدت ناراحتم 

شما بچه داری واقعا؟ بنظرت بچه بغل من می ایستاد؟؟؟ با اون همه وسایل؟ بعدم کاملا مراقب بودم. من خودم ...

نه خانم عزیز شما شورت کثیف رو تن بچه کردی اونم با همون لباس دوباره رفته رو وسیله ها.

والا من اصلا در عجبم که صفت بی منطق و بی وجدان رو به اونا نسبت دادی به نظرم بی منطق شما بودی که بچه رو بغل نکردی از سالن بیرون بری.

نه خانم عزیز شما شورت کثیف رو تن بچه کردی اونم با همون لباس دوباره رفته رو وسیله ها.والا من اصلا در ...

اصلا رو هیچ کسیله یا صندلی چیزی نذاشتم بشینه. کاملا مراقب بودم خود خانومه هم دید

عزیژدلم همه چیز رو بقیه مطرح کردن

شما هم از این به بعد با خودت پوشک و لباس اضافه حتما ببر چون دخمل خوشگلت کوچیکه

منم خودم یه دختر دارم یک سالشه

ببین عزیزدلم پی پی اصلاا با دستمال و … تمیز نمیشه حتما باید بندازی لباستشویی یا خودت حسابی بشوری اش

اونا حق داشتن به هرحال باید اونجایی که میرن تمیز باشه به هرحال بچه هاشون کوچیکن 

شما باید دخترت رو که شستی طفلی بچه سرما میخوره وقتی لباسش خیس باشه باید با شالت یا مانتویی چیزی میپوشوندی هم خودش سرما نخوره هم بهداشتی هست و میگرفتی بغلت و یه جا میشستی یا سرپا میموندی تا شوهرت بیاد 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

همیشه میبرم این ی سری نبردمحالا از شانس دختر من همیشه روزی یبار اول صب پی پی میکنه دوساله. امروز یهو ...

ولش 

😂😂😂😂همیشه بچه ها برعکسن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
همیشه میبرم این ی سری نبردمحالا از شانس دختر من همیشه روزی یبار اول صب پی پی میکنه دوساله. امروز یهو ...

حالا اگه سه دست لباس میبردی باخودت، امکان نداشت همچین اتفاقی بیفته😂

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
حالا اگه سه دست لباس میبردی باخودت، امکان نداشت همچین اتفاقی بیفته😂

خدا شاهده دو ساله بدون کیف و ساکش هیچ جا نرفتم. اولین بار بود. همیشه دوتا پوشک دو دست لباس شونه و بشکه آب تو کیفش اماده بود