2777
2789
عنوان

چقد بعضی مادرا بی منطق و بی وجدانن

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 53 پست
خدا شاهده دو ساله بدون کیف و ساکش هیچ جا نرفتم. اولین بار بود. همیشه دوتا پوشک دو دست لباس شونه و بش ...

میگم دیگه🫣🥲😆

اتفاقیه که افتاده دیگه بهش فکرنکن

من احساس میکنم اونا میپرسیدن که این بو‌از کجا میاد برای همین به شما اشاره کردن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگید واقعا میرفتید کنار خیابون می ایستادین؟

بله. چون من رو مسئله بهداشت حساسم اگه لباسش به جایی میگرفت و بچه ای با دست اونجا رو لمس میکرد و مشکلی براش پیش میومد قطعا من مسئول بودم .

خدا شاهده دو ساله بدون کیف و ساکش هیچ جا نرفتم. اولین بار بود. همیشه دوتا پوشک دو دست لباس شونه و بش ...

فداسرت خوشگلم به هرحال پیش میاد 

اونا هم به هرحال مادر بودن درکشون کن نگران سلامتی نی نی هاشون بودن قصد بدی نداشتن 

تو هم دیگه فراموش کن چیزی نشده💋

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عزیزم من دو قلو دارم یه بار وقتی یک سال و نیمشون بود مشابه این اتفاق برام پیش اومد یکیشون پی پی کرد منم تنها بودم با دو تا بچه سریع بغلشون کردم استین خودمم حتی یه کوچولو کثیف شد اومدیم نزدیک در ورودی وایستادیم دور زدیم تو سالن تا همسرم اومد

همه ی مامانا حق دارن نگران سلامتی بچشون باشن شرتی که خیسه هل هولی شسته شده و ردی از پی پی بهشه الوده اس اگر به جایی بخوره میکروب داره نباید میذاشتید دوباره برگرده داخل خانه بازی بیرون مشغولش میکردین

اون خانم هم شاید فکر کرده دوباره بچه میخواد سواروسایل بشه این حرکت رو کرده اگر بیرون زمین بازی وامیستادین نمیرفت بگه

عزیزم من دو قلو دارم یه بار وقتی یک سال و نیمشون بود مشابه این اتفاق برام پیش اومد یکیشون پی پی کرد ...

نمیدونم اون موقع واقعا چیزی ب ذهنم نرسید. کاش میومد با خودم صحبت میکرد اصن. چرا اخه انقد خاله زنک بازی. 

میگم دیگه🫣🥲😆اتفاقیه که افتاده دیگه بهش فکرنکنمن احساس میکنم اونا میپرسیدن که این بو‌از کجا میاد ب ...

خب اونوقت ک پی پیشو دیدم جای دیگ بود تو وسایل بود. بعد دیگ‌کامل شستم. اومدیم اینور. ی گوشه. مگ میشه هنوز بو بیاد؟ فک‌نمیکنم. این خانومه انگار از اونا بود ک میخاست مثلا خودشو مطرح کنه تو یبار اومدن. وگرنه میومد مستقیم با خودم حرف میزد دیگ 

نمیدونم اون موقع واقعا چیزی ب ذهنم نرسید. کاش میومد با خودم صحبت میکرد اصن. چرا اخه انقد خاله زنک با ...

میفهممت عزیزم

بعضی مادرا هم دیگه از اونور بوم میفتن

حالا اتفاقی نیفتاده که

منم از اون موقع تا الان تا سر کوچه که میرم ساکشونو برمیدارم

اینم بذار به حساب یه تجربه و فراموشش کن