من هرروز برا دخترم بهترین برنامه غذایی رو مینویسم. کلی رو تمام کاراش برنامه ریزی میکنم و تربیتش میکنم. امروز رفتیم تا کلیدسازی. دیگمسیرمون ب خانه بازی خورد دخترم ۲۱ ماهشه هی گفت توپ بازی و اینا. لباس تنش هم ی پیراهن پرنسسی و شورتش بود. رفتیم خانه بازی چنددقیقه نشده متوجه شدم پی پی کرده. سریع همونجا اول با شوهرم تماس گرفتم ک بیاد دنبالمون. شوهرم گفت تا ی ربع دیگ کارم تموم میشه میام. تو همین حین ی خانومی اومد بهمگفت بچه شماس؟ متوجه شدم ک میخاد بگه دخترت پی پی کرده چون لباسش سفید بود ی گوشه شورتش مشخص بود پی پی کرده. تو همین فاصله رفتم بردمش توالت کامل شستمش پوشکشو دراوردم. ولی شورتشو باید تنش میکرد چون شلوار نداشت و پیراهن پوشیده بود. شورتش هم یذره مشخص بود بهش پی پی کرده با دستمال و اینا تمیزش کردم ولی چاره نداشتم باید صبرمیکردم تا شوهرم بیاد
دخترمم ی گوشه گرفت دور ی وسیله بازی میکرد. همون خانومی ک متوجه شده بود دخترم اینطور شده ی لحظه دیدم با مسئول اونجا داره حرف میزنه. داشت میگفت ک دخترش فلان شده و اینا. خانومه اومد ی ادکلن زد و رفت.
دوباره دیدم رفت ب اون یکی خانومه هم گفت ک اون دختره. حتی خانومه ک رو ب من بود گفت همون پیرهن سفیده؟
دیگ شوهرم زنگ زد دم در بود ماهم اومدیم خونه
ولی رفتارش اصلا از ذهنم نمیره اصلا
بدی این قضیه هم این بود ک من همیشه اون خانه بازی میرم و مسئولاش باهام آشنایی دارن تقریبا. این وسط خیلی خجالت کشیدم. و احتمالا دیگ نرم. تنها جای مجهز و خانه بازی خوب شهرمونه
ولی جدا آدما کی انقد بد شدن؟؟؟