2777
2789

با تمام وجودم دلم میخواد بمیرم کلا تو ذهنم مرگه فقط ولی اینکارو نمیکنم چون دوس ندارم زندگیم همچین پایانی داشته باشه .. 

اینستامو دیروز کلا حذف کردم راحت شدم دیگه به هیچ عنوان نمیخوامش افسردم کرد کل وقتمو گرف جز حسرت خوردن و وقت تلف کردن و افسرده شدنم هیچ فایده دیگ برام نداشت 

احساس عقب بودن دارم احساس ناامیدی سرافکندگی کلا تمام حسای بدو نسبت به خودم دارم اینکه سنم زیاد شد شغل ندارم اینکه هنوز ازدواج نکردم احساس میکنم همه بهم میخندن مسخرم میکنن 

برا آزمونم نخوندم چون همش حالم بد بود تو این یه سال میدونم نخوندم بار دومم هس 

اینقدر گریه کردم سرم داره میترکه  

اگه همینجور ادامه بدم باید بستری شم فک کنم واقعا نگران خودمم به جایی رسیدم که دلم برا خودم میسوزه چقدر گناه دارم بیچاره چشمام که همش گریه میکنم تلف شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

24 سالمه آزمون وکالت پنجشنبه هس

وقت داری که .‌برو سوالای پر تکرار آزمون ها و نکات مهمی و بخون .  به هیچی فکر نکن .‌مشکل و این چیزا واسه همه هست  . اگر هم زیاده بیخیال یکم روحیتو درست کن برو بیرون برو خوش بگذرون . بعد کم‌کم شروع کن واسه آزمون بعدی

‌‌‌

اینستا رو که خوب کردی حذف کردی

دقیقااااا دقیقا ای کاش خیلی زودتر ازاینا اینکارو میکردم دیگه هیچ وقت هیچ وقت سمتش نمیرم نابودم کرد روحم روانم باعث شد خودمو همش مقایسه کنم افسرده شدم 

دقیقااااا دقیقا ای کاش خیلی زودتر ازاینا اینکارو میکردم دیگه هیچ وقت هیچ وقت سمتش نمیرم نابودم کرد ر ...

اشکال نداره

ماهی رو هروقت از آب بگیری تازه هست.

این ضرب المثل رو هیچوقت فراموش نکن و همیشه یادت بیار 

منم اصلا باورم نمیشه همش میگم فاطمه این تویی واقعا چیکار کردی باخودت .. اصلا نابود شدم

ادم ک الکی الکی داغون نمیشه من ک هیچوقت مسببشو نمیبخشم مسبب این حالم

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

اگه افکار خود .... داری باید حتما بستری بشی 

اگه احساس پوچی بیماری بی انگیزگی ناراحتی نا امیدی 

داری افسردگی شدید یا دوقطبی هستی 

به هر حال بهتره هر چه زودتر تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کنی 

همسر منم این حالت‌هارو داشت داروهاشو منظم مصرف میکنه خداروشکر حالش خیلی بهتر شده