2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=400195931]24 سالمه آزمون وکالت پنجشنبه هس سن ات برای ازدواج وکار خیلی هم مناسبه،حالا حالاها ...

ینی یه بار دیگه بخونم ؟  میشه بار سوم سال بعد

نمیدونم چرا حس میکنم سنم زیاد شد دیگه فرصتی ندارم ..  

ینی یه بار دیگه بخونم ؟ میشه بار سوم سال بعدنمیدونم چرا حس میکنم سنم زیاد شد دیگه فرصتی ندارم ..

اینو من میکم که ۴۲سالمه،و اتفاقا اگه علاقه زیاد داشتم حتما همین الان هم شرکت میکردم ولی علاقه زیادی ندارم

چرا خودتو زوود میبازی

اینطوری باشی،بعدا ان شاالله شاغل بشی یا ازدواج کنی هم 

خدای نکرده سر چیزای دیگه روحیه ات به هم میریزه .

حتما این ناامیدیت رو درست کن و درکنارش به فکر کار هم باش

اینو من میکم که ۴۲سالمه،و اتفاقا اگه علاقه زیاد داشتم حتما همین الان هم شرکت میکردم ولی علاقه زیادی ...

راستش از قضاوت شدن و مسخره شدن میترسم نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی به حرف بقیه اهمیت میدم و خودخوری میکنم

ولی اینبار دیگه به اطرافیانم چیزی نمیگم از کارم خیلی باحرفاشون اذیتم میکنن

چرا خودتو زوود میبازیاینطوری باشی،بعدا ان شاالله شاغل بشی یا ازدواج کنی هم خدای نکرده سر چیزای دیگه ...

چه کاری ؟ احساس میکنم هیچ کاری پیدا نمیشه

کارای آرایشگری هم دوس ندارم 

دیگه کار دیگ ای نیس جز همین آزمونه قبول بشم 😞

مسخره ات هم بکنن

حرفای دیگران اهمیتی نداره

روی کارت تمرکز کن و به چیز دیگه اهمیت نده

خودت رو هم قوی کن از نظر شخصیتی

روی عزت نفست کار کن

اینا خیلییی مهم هست

من توو سن ۴۲ تازه دارم این مباحث رو مطالعه میکنم

مثلا هنر رزین علاقه داری؟! خیاطی چطور،الان فنی حرفه ای کلی رشته هست که میتونی بگذرونی و مدرک معتبر بگیری،آشپزی،قالیبافی ،طراحی لباس...

جهاددانشگاهی هم دوره های با قیمت خیلی مناسب هست،نسخه پیچی داروخانه،زبان،کامپیوتر،حسابداری.

حسابداری معمولا بیکار نمیمونن

مسخره ات هم بکننحرفای دیگران اهمیتی ندارهروی کارت تمرکز کن و به چیز دیگه اهمیت ندهخودت رو هم قوی کن ...

دقیقا کاملا قبول دارم خصوصا اون جمله که گفتین رو عزت نفس و قوی شدن شخصیتت کار کن 

اینارو الان رو یه کاغذ مینویسم میذارم رو میزم هر روز بهشون فکر میکنم و مطالعه میکنم درموردشون 

من اصلا اینجوری نبودم تا سن 2۲ سالگی خیلی روحیه قوی داشتم خیلی اعتماد به نفسم بالا بود دقیقا از سال قبل که آزمون وکالت رو برا اولین بار قبول نشدم همه چی شروع شد و امسالم که نخوندم چون همش حالم بد بود و الان که اینقدر حالم بده احساس میکنم اگه برم پیش روانپزشک میگ باید بستری شی تا این اندازه حالم بده بعد حس بدی دارم به خودم احساس میکنم فرصتام سوختن این باورمو باید اصلاح کنم 😭

مثلا هنر رزین علاقه داری؟! خیاطی چطور،الان فنی حرفه ای کلی رشته هست که میتونی بگذرونی و مدرک معتبر ب ...

آره یادم رفته بود رزین خیلی کارش قشنگه دوسش دارم به قنادی و شیرینی پزی هم علاقه دارم 

فکر خوبیه 

نه اصلا اطلاعی ندارم در موردش تو چ سایتی باید ثبت نام کنم ؟

خیلی وقته خبر ندارم،قبلا هر منطقه ای کاریابی داشت،میرفتن اونجا مشخصات پر میکردن،اگه کار متناسبی پیدا میکردن خبر میکردن

البته بازم هر کاری خواستی بری ببینی چی هست و...خووب تحقیق کن و با بزرگتر برو