2777
2789
عنوان

دوباره امروز یه دکتر دیگ خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 48 پست
ان شالله هر جایی که مدنظرتونه همونجا استخدام بشینخواهش میکنم، ممنونم ازتون🫂❣

🍃🌸🙏🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا معلوم نیست چه مسایلی تو زندگیش داشته اصلا خودکشی بوده یا اتفاق دیگه ای و اینکه خودکشی برای کل ...

منی که ارتباط زیاد دارم میدونم خودکشی تو دانشجوهای پزشکی از بقیه بیشتره 

دلیل هم زیاد داره 

اصلا جو روانی سالمی ندارع کلاس های پزشکی

شرایط سختیه 

و خیلی‌هاشون آدم هایی هستن که فقط تو درس خوبن و از پس چالش های غیر درسی اصلا بر نمیان

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

😭😭چقدر ناراحت شدم

قبلنا به سری پزشکی می‌خوندن هم خودکشی میکردن فک کنم توی یه سال خیلیاشون

دلیلش فشار درسیه افسردگی اینا فک کنم

روحش شاد

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

واقعا اینا هیچ ربطی نداره بهم پس کارگره هم بیاد بگه نه من دارم تو سرما و گرما کار میکنم واسه ماهی ده ...

اونی که پزشکی رو انتخاب کرده یه تصویر فانتزی رویایی رو انتخاب کرده 

هیچ درکی از واقعیت دانشگاه علوم پزشکی و محیط بیمارستان نداشتع 

برای همین سرخورده میشن 

یه رویای افسانه ای داشتن که پزشکی قبول شدیم خوشبختیم و پولدار میشیم و همه بهمون احترام میذارن و... که همش پوچه

جنگ نداریم که شما میگی ربط ندارهولی من یکی از این کادر درمان‌ها هستم و خیلیییییییی ربط داره

منم بخدا جنگی ندارم کاملا محترمانه داریم صحبت میکنیم اگه از حرفام اینجور برداشت کردید من عذر میخوام

گفتم همه شرایطشون سخته شما کدوم شغلی رو میشناسی سختی نداشته باشه ؟ شما سختی های کارتون رو میدونستید و‌ واردش شدین غیر از اینکه نیست؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805

پزشکی واقعا سختههم درسهاش، هم شیفتهای سنگینش، ۳۶ تا ۴۸ ساعت شیفت می مونن، نمیتونن بخوابن، والا مغز ت ...

اونا هم میگن این شرایط رو ماهم گذروندیم البته غیر منطقه میتونن یکم  فشارها رو کمتر کنن تا اینقدر اذیت و فرسوده نشن  از به طرف  بنظر  تحمل و انگیزه ها کمتر شده شایدم آمار خودکشی در کادر درمان زیاد با گذشته فرقی نکرده باشه ولی بخاطر فضای مجازی  مردم بیشتر ازش باخبر میشن 

فک میکنن همینکه پزشکی قبول شن تمومه دیگه ولی تازه سختیا شروع میشه 

پزشکی الکی نیس جون یه ادم تو دستاته اگه بخاطر پول و موقعیت واردش بشی نمیتونی دووم بیاری درسای بشدت سنگینی داره و کارای عملی و همش سروکله زدن با بیمار و کلی سختی دیگه

همه ی اینا باید رد بشه تا به اون خانوم دکتر یا اقای دکتر که میشینه مطب تو مطب و روزی ۸ ساعت ویزیت میکنه و میره اینجور افرادی حداقل بالای ۴۰ هستن ولی یه جوون ۲۸_۳۰ ساله انتظار همچین چیزی داره و میبینه اولاش از این خبرا نیس تحملش تموم میشه 

اونی که پزشکی رو انتخاب کرده یه تصویر فانتزی رویایی رو انتخاب کرده هیچ درکی از واقعیت دانشگاه علوم پ ...

کی ی شب با درس خوندن ب اون خوشبختی و پولداری رسیده الان این دکتر های معروف که کلی درآمد دارن مگه یک شبه بهش رسیدن معلومه که باید سختیشو تحمل کرد 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805

فامیل شما حتما باهوش بوده که تونسته هم درسش رو بخونه هم مهمونی بره و قبول بشه 

ولی خیلی از کسایی که پزشکی قبول میشن باهوش نیستن (بینشون حتی کم هوش هم هست) فقط به اصطلاح خرخون تشریف دارن

مهمونی نمی‌رن بجاش تست میزنن 

کل دبیرستان فیلم نمی‌بینن بجاش تست میزنن 

با دوست بیرون نمی‌رن بجاش تنهایی میرن کتابخونه تست میزنن

دوتا کتاب غیر درسی نمیخونن فقط تست میزنن

کلاس هنری و ورزشی و مهارتی نمی‌رن فقط میرن کلاس کنکور و تست زنی یاد میگیرن 

و...

😭😭چقدر ناراحت شدمقبلنا به سری پزشکی می‌خوندن هم خودکشی میکردن فک کنم توی یه سال خیلیاشوندلیلش فشار ...

فشار درس، فشار شیفت، تحقیرهای اساتید، بیخوابیهای زیاد، رزیدنتها تمام مسئولیت بیمارستان به دوششونه، سختگیریهای بیجا، اگه بخوان انصراف بدن باید چند میلیارد جریمه بدن

یاسمن شیرانی که تازه خودکشی کرد اینستاشو ببینید، یه دختر خنده رو، قلبم آتیش گرفت وقتی پستاشو دیدم

امیدوارم شرایط شیفتهاشون بهتر بشه

متأسفانه یه مورد دیگه ای هم که هست دانشجو های پزشکی بخاطر سختی درس و شیفتا متأسفانه تعداد زیادیشون به مواد مخدر رو میارن (از خودم نمیگم طرف دانشجو دانشگاه تهران بود می‌گفت از چند نفر دیگه هم شنیدم) خب مصرفش روی مغزشون اثر می‌زاره دیگه توانایی خود کنترلی و.. از دست میدن و..

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

منی که ارتباط زیاد دارم میدونم خودکشی تو دانشجوهای پزشکی از بقیه بیشتره دلیل هم زیاد داره اصلا جو رو ...

اساتید پزشکی میگن این شرایط رو ماهم گذروندیم حالا شاید یکم زیاده روی می‌کنن یا میتونن یکم سخت گیری ها رو کمتر بکنن ولی خوب ظاهراً بعضیاشون به این مسیله  اعتقادی ندارن ولی از طرفی این سختی‌ها باعث شده  از نظر پزشکی نسبت به خیلی از کشورها  در سطح قابل قبول تری باشیم 

کی ی شب با درس خوندن ب اون خوشبختی و پولداری رسیده الان این دکتر های معروف که کلی درآمد دارن مگه یک ...

یه شب؟ 

سه سال بکوب درس میخونن و توقع دارن بعدش همه چیز گلستون بشه

درحالی که بعد قبولی تازه شروع یه مسیر ده سال فرساینده و سخته 

این طفلکیا واقعا نمیدونن بعد قبولی کنکور خوشبختی شروع نمیشه. این رو خانواده بهشون نمیگه تا انگیزه‌اشون کم نشه. موسسه های کنکور نمیگن تا مشتری‌هاشون نپره. هیچکس صداش رو در نمیاره. تو توهم زندگی میکنند. بعدش که حباب توهم میترکه آسیب میبینن

اونا هم میگن این شرایط رو ماهم گذروندیم البته غیر منطقه میتونن یکم فشارها رو کمتر کنن تا اینقدر اذی ...

صبر و تحمل همه کم شده، اینو قبول دارم

اما بیخوابی های زیاد و تحقیرهای اساتید واقعا سنگ رو هم از پا در میاره