بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی چون تحت فشار مالی هستن که واقعا اینجوریم نیست باید خودکشی کنن؟ مگه ی کارگر با حقوق ده تومن خیلی ...
خب کارگر مگه به اندازه پزشک زحمت کشیده?
منظورم پروسه پزشک شدن و کارگر شدن هست
غولی به نام کنکور
۷ سال درس اونم با وضعیت اموزشی ایران
دوران طرح که بیگاری میکشن
……
معلوم بعد این همه سال زحمت ادم نمیتونه خیلی چیزا رو هضم کنه
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
عزیزم شرایط قبولی خیلی سخته اصلاً آسون نیست حتی برا کشور هایی که مدرکو میپذیرن هر کشوری ترجیحش اینه که رشته های تاپ برای مردم خودش باشه ازونطرفم پول میخواد که خیلیا ندارن و بخاطر کسب درآمد وارد پزشکی شدن چجوری برن
شما سر کار رفتین؟ همیشه به یادتونم، امیدوارم مزد تلاشهاتونو بگیرین
فعلا استخدام نشدم
ممنونم از لطفت
براتون یک تسبیح صلوات میگم
خوشحالم کردی🌸🌸🌸🌸🌸
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
حالا معلوم نیست چه مسایلی تو زندگیش داشته اصلا خودکشی بوده یا اتفاق دیگه ای و اینکه خودکشی برای کل ایران یا کل کادر پزشکی نیستا البته شاید نسبت به گذشته خودکشی بیشترشده باشه ولی نه اینکه بگیم کل مردم ایران میخوان خودکشی کنن این حرف واقعا اغراق آمیزه
امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش
هم درسهاش، هم شیفتهای سنگینش، ۳۶ تا ۴۸ ساعت شیفت می مونن، نمیتونن بخوابن، والا مغز توی اون ۴۸ ساعت بیخوابی از کار میفته، اساتید سال بالایی از شمر هم بدترن، بخدا که خیلییی شرایط پزشکی بده، خدا بهشون کمک کنه
خب کارگر مگه به اندازه پزشک زحمت کشیده?منظورم پروسه پزشک شدن و کارگر شدن هستغولی به نام کنکور۷ سال د ...
واقعا اینا هیچ ربطی نداره بهم پس کارگره هم بیاد بگه نه من دارم تو سرما و گرما کار میکنم واسه ماهی ده تومن بعد اون دکتره گرما و سرما رو نمیفهمه و کلی هم درآمد داره پس منم خودکشی میکنم؟
هر کی مسیرشو انتخاب کرده سختی هاش رو هم میدونه
الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805
واقعا اینا هیچ ربطی نداره بهم پس کارگره هم بیاد بگه نه من دارم تو سرما و گرما کار میکنم واسه ماهی ده ...
جنگ نداریم که
شما میگی ربط نداره
ولی من یکی از این کادر درمانها هستم و خیلیییییییی ربط داره