2777
2789
الان اون دنيايي😢چيكار كردي بت واي فاي دادن😂

😂😂هر روز برای اهالی بهشت سیب زمینی سرخ میکنم ناخنک نمیزنم در عوض اوناهم میزارن به وای فای پرررر سرعتشون وصل بشم😍😂

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚
خیلی باحال بود😂😂😂

من تا چند روز. فکر غذا میکردم حالم به هم میخورد. بقیه هم. وقتی فهمیدن.   همه دهنا باز موند و دیگه نخوردن 😂😂😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار بچه بود هر چی تو یخچال بودو ریختم تو قالبمه توشم اب پر کردم مثلا اش درست کنممم.. چ فکری با خودم میکردم نمیدونم😶😶😶😶😶😞😞😞😞😕😕😕

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
😂😂😂😂تاریخ تورو فراموش نخواهد کردددد قرمه سبزی و رب؟؟؟؟؟؟

خیلی خوشمزه میشه ترفند قرمه سبزیه رستوراناس ولی در حد یه قاشق غذاخوری نه بیشتر.... به هیچکسم نگو چون بدونن رب داره نمیخورن اما مثل مال بیرون یه بویی میپیچونه تو خونه که باورت نمیشه مزشم عالی میشه 

من هیچی آشپزی بلد نبودم و هنوزم با ۲۶ سال سن بلد نیستم، اونوقت به دوست پسرم گفته بودم خیلی آشپز ماهری ام، اونم هی میگفت یه بار دستپختتو امتحان کنم، منم رفتم از رستوران بیرون غذای سنتی گرفتم   و رفتیم تو پارک خوردیم خیلی از دستپختم تعریف کرد طفلک  

آره ....خب تا حالا درست نکرده بودم..تازه یبار تو عدس پلومم رب زدم...خخخ..کلن با رب درگیرم.

😂😂😂😢😢😢عَی خِداااااا

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚
یا بارم کیک درست کردم،اگه میزدی تو دیوار برمیگشت تو صورتت،اینقدر سفت شده بود

یه بار جاریم همین مدلی درست کرده بود باچه افتخاریم آوردخونه مادرشوهرم شوهرم گذاشت دهنش نزدیک بود دندونش بشگنه آی خندیدم😁

😂😂😂😂😂🤢🤢🤢😷😷😷😷😷

😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
😂😂هر روز برای اهالی بهشت سیب زمینی سرخ میکنم ناخنک نمیزنم در عوض اوناهم میزارن به وای فای پرررر سر ...

خوشبحالت

يعني من بهشتي نميشم؟😢😢

اخه از ناخنك در اومدم با كله ميرم توش😬😂تا تمومشون نكنم بيخيال نميشم

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
خیلی خوشمزه میشه ترفند قرمه سبزیه رستوراناس ولی در حد یه قاشق غذاخوری نه بیشتر.... به هیچکسم نگو چون ...

عه چ جاولببببب🤔🤔🤔