2777
2789
من خونه همسایمون که میرم پذیرایی اصلیش اینه. هی میگه اب خربزه با بستنی میکسه روشم نارگیل میریزه. الب ...

آخه آب طالبی رو با نی میخورن، ولی آب خربزه به هیچ صراطی توی نی نمیره، مجبور شدیم با قاشق خوردیم دیگه😂😂😂

گفتم نمیدونم چرا اینجوری شده حتما مخلوط کنم خرابه😄

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز فقط منو بابام خونه بودیم من ناهار پختم برنج اینقدر شور بود که معدمون کویر نمک شده بود تا فرداشم مامانم نمیومد واسه همین فردا ناهار بابام گفت پاشو بریم خونه عمو  

اولین بار که بعد عروسی خودم تنهایی قورمه سبزی درست کرده بودم فک کنم سه چهار قاشقی رب بهش زدم..مث قیم ...

قرمه سبزييييييييي؟رب؟

هنوزم اضافه ميكني؟😲

اخه گفتي ميزان دستت نيمده

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
آخه آب طالبی رو با نی میخورن، ولی آب خربزه به هیچ صراطی توی نی نمیره، مجبور شدیم با قاشق خوردیم دیگه ...

😂😂😂😂😂

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚
معلومه تازه از اون تایپیکه اومدی بیردن😂😂😂

😂😂😂😂اون تاپیک خودم بود خب

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚

اولین باری که بعد عروسیم دوستامو دعوت کردم خونه مون تز اومدم که خودم غذا بپزم میگو سوخاری سوخته و خورشت بی نمک بهشون دادم 😐 یه ذره نمکم نداشت اه اه خودم حالم بد میشه یادم میاد😭