2777
2789

یه بارم دوران مجردی کتلت درست کردم چندتایی گذاشتم تو ماهیتابه بعد دیدم چسبیده و جدا نمیشه یهو یادم افتاد تخم مرغ نزدم هیچی دیگه با قاشق تراشیدم ریختم تو کاسه تخم مرغ زدم دوباره سرخ کردم😉😉😁😁

الهی گاهی نگاهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای غشششششش کردمممم قدرت تایپ ندارم اصلا 😂😂😂😂

😂😂😂😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

وقتی مجرد بود یه روز مامانم سرکار کارش طول کشید زنگ زد گفت ماکارونی بپز تا بیام دستورشم زنگ بزن از ابجیت بگیر

منم‌ زنگ ابجیم زدم اونم دستورشو داد

منکه اصلااااا تا اونروز هیچی نپخته بودم اون نگفت تو آبش نمک بریز (ینی فک میکرد تا این حد رو دیگه بلدم) منم چون اون نگفته بود و نمیدونستم نمک نریختم.

جاتون خالی نبود ایییییینقدر بد مزه شده بود که مامانم دورش بگردم به زور دوتا قاشق خورد من ناراحت نشم گفتم خوب نبود گفت چرا مادر دستت درد نکنه 

ولی وقتی داداشم اومد خونه و خورد😣😣😣😥😥😥😥اینقدر مسخرم کرد 😊😂

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

اولین بار ک خانواده شوهرم اومدن خونه مون... میخواستم برنج ابکشی درست کنم برا اولین بار....

بعد زود برش داشتم خام بود..

مادر شوهرم اومد تو اشپزخونه گفت کاری داری کمک کنم منم گفتم نه... فقط یه کاری یادم رفت برنجم بد شد گفت چی گفتم تو ابی که گذاشتم بجوشه روغن نریختم همینجوری برنجو ریختم تو اب نمک فقط... 

اونم گفت اااا اشکال نداره یکم اب روغن الان بریز روش .....

هنوزم بعد دوسال تو فکرم که چرا نگفت نباید اصلا روغن بریزی😂😂😂😂😂😂

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم