2777
2789

من یه بار حواسم نبود تو سالاد الویه تخم مرغ خام ریختم همه یه جوری بودن،میگفتن زیاد میل نداریم یکم خوردن بعد فردایی یادم افتاد جریان چیه

یه بارم تو کوکو سیب زمینی خونه مامان بزرگم تو یه مهمونی بزرگ جای نمک،جوهر لیمو ریختم😂

خدایا شکرت هزاربار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ميام سيب زميني سرخ كنم يهو تموم ميشن همشو ميخورم🙃

یه بار سیب زمینی سرخ کردم و بهش ناخنک نزدم مُردم😐😂

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚

مادر شوهرم. اردک محلی تو یخچالش بود. گفت. شستم کامل تمیزه. منم  گفتم پس من نشورم گفت نه.   منم.  انداختم تو دیگ غذا پختم.  بعد توش.  سنگدونش  پاک نکرده بود. تو  بشقاب برادر شوهرم. در اوند. توشم پر از گندم و علف بود.   😂😂😂😂😂.  منم  سریع پاشدم.  اعلام کردم مادر جان نذاشتن اردکو بشورم 😁😂😀

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یه بار خواستم آب طالبی بگیرم آب خربزه گرفتم😂😂😂 اونم برای مهمون😩

من خونه همسایمون که میرم پذیرایی اصلیش اینه. هی میگه اب خربزه با بستنی میکسه روشم نارگیل میریزه. البته بدمزه نیست. حالا من مریض شده بودم اینو خوردم یه هفته گلوم به ... رفت

مادر شوهرم. اردک محلی تو یخچالش بود. گفت. شستم کامل تمیزه. منم  گفتم پس من نشورم گفت نه.  ...

واااای غشششششش کردمممم

قدرت تایپ ندارم اصلا 😂😂😂😂

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚

اولین بار که بعد عروسی خودم تنهایی قورمه سبزی درست کرده بودم فک کنم سه چهار قاشقی رب بهش زدم..مث قیمه قرمز شده بود‌..همشو ریختم دور..کلن با اندازه رب درگیر بودم.فک میکردم هر چی بیشتر رب بزنی بهتره.

اولین بار که بعد عروسی خودم تنهایی قورمه سبزی درست کرده بودم فک کنم سه چهار قاشقی رب بهش زدم..مث قیم ...

😂😂😂😂تاریخ تورو فراموش نخواهد کردددد

قرمه سبزی و رب؟؟؟؟؟؟

غذا چی بود؟ نصف شبی غذای گوشت و سبزی دار یادم نمیاد :))) البته این سوتی اونا بوده. تو گناهی نداشتی

یه غذای محلیه.... گوشت چرخ کرده رو سرخ میکنی خوشگل باادویه، تره رو میشوری ریز ریز خورد میکنی و بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنی، زردچوبه نمکو  گوجه فرنگی رنده شده و یه لیتر آب (بستگی به مقدار تره داره) اضافه میکنی و میذاری خوشگلی بشه تاحدی که آبش نمونه و کاملا تره نرم و خوشگلی بشه.... این غذارو هم با برنج هم با نون میشه خورد خیلی خوشمزس، نصفه شبی اشتها کردم😥😥😥