2777
2789

کلا تو آشپزی همیشه گند میزنم و سوتی میدم 😫😫😫

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه بار سبزی خورد شده بیرونو گرفتم و به امید اینکه تمیزه همونطوری باهاش غذا درس کردم شوهرم میگفت گوشت چرخ کردشو زیادی سرخ کردی زیر دندون صدا میده😁 منم گفتم عزیزم اونا سنگه که زیر دندونت میره مطمین باش😂 همچین وضعی پیش اومد که دیگه سوتی بدم نمیگم بهش😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

اولین بار که سوپ درست کردم یه گندی زدم که نگو

هی در قابلمه رو باز میکردم حس میکردم رنگش کمه هی یه قاشق رب اضافه میکردم

اخرش مزه رب سوخته می داد😁

مجبور شدم خودم تا ته بخورم هی هم به همه میگفتم با ابلیمو خوب میشه ها😑

Dance me to the end of Love...
یه بار سبزی خورد شده بیرونو گرفتم و به امید اینکه تمیزه همونطوری باهاش غذا درس کردم شوهرم میگفت گوشت ...

غذا چی بود؟ نصف شبی غذای گوشت و سبزی دار یادم نمیاد :)))

البته این سوتی اونا بوده. تو گناهی نداشتی

یبار واسه مهمونای زیاد میخواستم فسنجون بذارم گردو هایی که اسیاب کرده بودم ریختن رو زمین   منم همرو جمع کردم و ریختم توی قابلمه و خیلی ام خوشمزه شدو همه هم تشکر کردن‌‌‌‌....شبتون بخیر😆😆😆😆😆

❤دخترم نگین حلقه ازدواجم❤

اولین باز که پلو عدس درست کردم ۱۲ سالم بود بعد مامانم گفته بود ۲ قاشق نمک بزن و من ۳ قاشق زده بودم و به قدری شور شده بود که هیچکس نخورد خلاصه خودم تا یک هفته پلو عدس میخوردم😂😂😂

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚
😂😂😂 اولین بار که سوپ درست کردم یه گندی زدم که نگو هی در قابلمه رو باز میکردم حس میکردم رنگش کمه ...

وااای خیلی خنده دار بود. من هنوزم چاشنیا خورشتم با سلام صلوات در میاد. قرمم بی مزس هی گرد لیمو میریزم بعد ترش میشه. ادمم نمیشم.

من سوتی آشپزیم این بود ک تا یکسال یادم میرف تو آبگوشت سیب زمینی بزارم😐همیشه ولی احساس میکردم ی چیزی کمه توش ساعتها زل میزدم ب قابلمه ولی کشف نمیکردم😂😂

سوتی دومم هم اینه ک تویه عنوان تاپیک سوتی رو سوتین خوندم وهمش ذهنم درگیر بود سوتین چ ربطی ب اشپزی داره 😐

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه