2777
2789
عنوان

خاک تو سرم با این شوهر کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 94 پست
خوبه حداقل یه دوران خوبی داشتی من دوران کودکی هم کار کردم و سن 16سال به یه روانی ازدواج کردم و الان ...

چ فایده از دماغم در اومد از روزی ک با شوهر خدا نشناسم اشنا شدم 

الان حتی کسی رو ندارم بخام ۲۰۰ ازش قرض بگیرم

همچیزم با این ازدواج سوخت و خاکستر شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعترین کارو کردی با عشق ازدواج کردی حداقل حسرتی تو دلت نیست

کااااش قلم پامو میشکوندن نمیزاشتن برم خودمو بدبخت کنم کاش

دلت خواست برو تاپیکای قبلیمو بخون

بیچاره کردم خودمو

منم سالهاخیلی دلگیربودم ...فهمیدم هیچکارخدابی حکمت نیست دوباره شروع کن زمین خوردی رکب خوردی بلندشو.........من میگم زندگی وخوشبختی به چندفسمته یک خونه پدرخونه شوهرواولادت ......خیلی اطراف دقت کردم یکی ازاین ۳گزینه یکیشون لنگیده

کااااش قلم پامو میشکوندن نمیزاشتن برم خودمو بدبخت کنم کاشدلت خواست برو تاپیکای قبلیمو بخونبیچاره کرد ...

ولا در روز کلی تایپیک میبنم که پدر و مادر رو نفرین میکنن چون نزاشتن با کسی که میخوان ازدواج کنه یا میخوان طلاق بگیرن برن با همون قبلی 

بیچاره پدر و مادر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
پدرمادرا تو پر قو نگهتون‌ میدارن بعد حاضر نیستید موقه ازدواج حرفشونو‌گوش کنید فک کردی شوهر عین مادره ...

خااامم کرد گول سادگیمو خوردم 

چقد بهم گفتن هم ترازمون نیس به ما نمیخورن

کر شده بودم