2777
2789
عنوان

خاک تو سرم با این شوهر کردنم

2316 بازدید | 94 پست

همه چیز تو خونه ی بابام برام فراهم بود همیشه بهترین

چیزا مال من بود عزیز دردونه ی مامانم بودم

نمیزاشت دست به سیاه و سفید بزنم 

تا چیزی میخاستم سه سوت برام میگرفتن نمیزاشتن

اب تو دلم تکون بخوره ماهی حداقل سه چهار دست 

لباس میگرفتم بهترین و جدیدترین گوشی مال من بود

از پول تو جیبی های زیاد زیاد همیشه دوستامو 

دعوت میکردم بیرون کلی خرج میکردم بدون

اینکه کسی سوال جوابم کنه اینقد طلا داشتم ک چشم 

و دلم سیر بود وقتی شوهرم اومد خواستگاری

هیچی ازش نخواستم جز یه حلقه

خیلی بی سیاست و بچه گانه فکر میکردم 

همچیز رو تو عشق میدم فقط 

الان مث سگ پشیمونم بعد سالها ک هر چی طلا داشتم

هر چی پول داشتم حتی سهم ارثم رو دو دستی

تقدیم شوهر بی لیاقتم کردم من با یه انتخاب اشتباه

هم جونیم رو هم خانوادم و هم مال و اموالم رو از دست

دادم الان تو دهه ی سوم زندگیم پوچ پوچ شدم

هیچی برام نمونده حتی دریغ از حلقه ی ازدواجم

من واقعا هم خودم رو نابود کردم هم خانوادمو

به کل طرد شدم شدم یه ادم فراموش شده

ولی حقم این نبود نباید تاوان و گناه عاشق شدنم

رو اینجوری پس بدم 

خدایا تا کی بگم غلط کردممممم دست از امتحان 

من برداری من دیگه جون جنگیدن ندارم😭😭😭

اشتباه انتخاب رمانتیک بدون منطق بدون مقایسه همینه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقش بودی خیلی دوسش داشتی ؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

تو چقدر مثل من هستی

شوهرم ک اومد خواستگاری م هیچی نداشت

فقط یک حلقه خرید و سه سال پیش با۱۰میلیون یه جشن گرفت برام حتی نبرد تالار 

وسایل بسیار بدی خرید هیچی نگفتم ،گفتم مهم عشق

طلا نخرید برام ،طلاها وپولی ک والدینم دادن دودستی تقدیم کردم بهش

۶سال زندگی کردم هیچی نخواستم ازش حتی یک دست لباس

الانم رهام کرد ورفت 

اینم از نتیجه کم توقعی 

[QUOTE=400190669]اشتباه انتخاب رمانتیک بدون منطق بدون مقایسه همینه[/QUOTEچی بگم خودم کردم ک لعنت بر ...

ناراحتی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خوبه حداقل یه دوران خوبی داشتی من دوران کودکی هم کار کردم و سن 16سال به یه روانی ازدواج کردم و الان در دهه 5زندگیم هر چی به گذشته نگاه میکنم اصلا روز خوش نداشتم یادش کنم 

تو چقدر مثل من هستیشوهرم ک اومد خواستگاری م هیچی نداشتفقط یک حلقه خرید و سه سال پیش با۱۰میلیون یه جش ...

دقیقا مث من 

دلت خواست برو تاپیکای قبلم رو بخون

ببین چقد بی لیاقته شوهر من