2777
2789
عنوان

روانشناس ازم سی و دو میلیون پول برای درمان خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 70 پست
منظرم اینبود نباید بزاریم بیماری و مشکلاتمون اونقدری پیشرفت کنن که به کمک متخصص نیاز باشهنباید به اف ...

حرفت درست، ولی خیلی از مشکلات ارثی هستند. ربطی به رفتارمون نداره. خیلی از موارد افسردگی و... زمینه ارثی دارن

من منظورم بد بیان کردممنظورم اینکه خودمون باید کاری کنیم که جلوی بیماری های روحی و اعصاب رو بگیریمبا ...

بله تا حدی موافقم، ولی این بیماری‌های روان یه بخشیش اون شرایط بیرونیه که یکسانه برای دو نفر، یه بخشیش شرایط درونی فرده

مقدار نوروترنسمیترهاش و سازگاری نورون‌ها بهشون و ...، که بیشتر ژنتیکین و اتفاقات محیطی هم روش تاثیر دارن، خیلی توی این بیماری‌ها مهمن. بخاطر همینه دو نفر با شرایط مشابه مثلا یکی به افسردگی مبتلا میشه و یکی نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تا حدی موافقم، ولی این بیماری‌های روان یه بخشیش اون شرایط بیرونیه که یکسانه برای دو نفر، یه بخشی ...

تو رو خدا از این به بعد خواستی توضیح بدی کلمات ساده به کار ببر

بااینکه بامعدل ۱۸ لیسانس زیست گرفتم

حوصلم نکشید این نورو ترانسفر ها رو بخونم🥴

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

کلاهبرداره وگرنه اینقدر منشیش زنگ نمیزد بعدم این پول رو یه روانپزشک هم نمیگیره 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

با همون پول برو خرید حالت خوب میشه 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

وای این روانشناسا این جوری شدن من با شوهرم اختلاف داشتیم و تو پروسه طلاق بهمون گفتن برید مشاور ولی طرف داشت بیشتر به پروسه طلاق ما دامن میزد😂😂😂😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
کیه کجاس کارش چجوره

خیلی عالیه،ما خواهرمون یک تپش قلب ساده گرفت بردیمش یک دکتر دیگه یعنی شش ماه مثل زنجیری ها شد قرص اشتباه بهش داده بود طفلک مثل بره آروم بود بعد اینقدر حالش بد شده بود که دیگه آخری ها دکتره احمق میخواست نامه تیمارستان بده بهش،بعد بردیمش پیش فرساد تو مشهد یعنی همون جلسه اول فهمید گفت این قرص و که بهش داده باعث اینکاراش شده،از همونجا خوب شد

منم دکتر متخصص تو امریکا میشناسم گفت کلاهبرداریه گفت ما اینجا تو امریکا اینکارو نمیکنیم میگفت ایران ...

آره دیگه اینا سوراخ کلاه برداری رو پیدا کردن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خیلی عالیه،ما خواهرمون یک تپش قلب ساده گرفت بردیمش یک دکتر دیگه یعنی شش ماه مثل زنجیری ها شد قرص اشت ...

روانپزشکه یا روانش ناس

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف