2777
2789
عنوان

روانشناس ازم سی و دو میلیون پول برای درمان خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 71 پست
دکتر ظریفی متخصص اطفال چند بار دیدم توی پیجش به کل نقشه مغزی رو رد می‌کنه باز بیشتر تحقیق کن

منم دکتر متخصص تو امریکا میشناسم گفت کلاهبرداریه گفت ما اینجا تو امریکا اینکارو نمیکنیم 

میگفت ایران واسه کاسبی اینکارو میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دکتر متخصص تو امریکا میشناسم گفت کلاهبرداریه گفت ما اینجا تو امریکا اینکارو نمیکنیم میگفت ایران ...

من فقط رفته بودم برای روان درمانی و صحبت من دنبال این چرت و پرتا نیستم

هیچکس اونقد حالش بد نیست که خودش نتونه به خودش کمک کنهاگه خودت نتونی،صدتا روانشناس هم نمیتونن برات ک ...

حالا این روانشناس که مشکوکه به کنار، ولی خب روانشناس دقیقا کاری میکنه که بتونی خودت به خودت کمک کنی. راهت رو روشن میکنه کاری که شاید تنهایی نتونی انجام بدی

خب عزیزم تخصصشون هست دیگه نمی‌شه که رایگان انجام بدن

من فقط روان درمانی میخواستم نه همچین مزخرفاتی اخه کدوم ادم عاقلی واسه یه مشکل افسردگی و استرس ساده ۳۲ میلیون تو یه ماه میده

منم یه بار دهه هشتاد یه روانشناس تیغیدم یه اشنایی معرفی کرده بود که خانوادگی اوسکل بودن 

جلسه دومی وجود نداشت بعد یه جای اشغال تو پاسداران رو برداشته بود دفتر دستک زده بود شبیه پارکینگ بود

هزار نفر میشستن تماشا میکردن حرف زدنت رو 

بعد یه حرف بدی هم بهم زد که مثلا همجنسگرایی جلو ده نفر ادم 

بعدا تو روزنامه ها نوشتن کلاه بردار بوده