2777
2789
عنوان

روانشناس ازم سی و دو میلیون پول برای درمان خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 تومون میگیرم باهاتون حرف میزنم مشکلتون حل میشه 😶

۵۰۰میگیرم دوبار در روز زنگ میزنم 🥲🤣🤣🤣

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

هیچکس اونقد حالش بد نیست که خودش نتونه به خودش کمک کنهاگه خودت نتونی،صدتا روانشناس هم نمیتونن برات ک ...

این مورد اسی که قطعا غیراصولیه و میخواد پول بگیره فقط

ولی این حرف شما هم درست نیست، مثل اینه بگی هیچکس اونقدر سرطانش عود نکرده که خودش نتونه خودش رو درمان کنه، پزشک هم بی‌تاثیره پس

بیماری‌های روان مثل بیماری‌های جسمی، علت و علائم و درمان دارن. همونطور که به یه بیماری مثل کم‌کاری تیروئید نگاه میکنیم، باید نگاهش کنیم

منم این بلا سرم اومد بعد یه اتفاقی چند سال پیش  اضطراب گرفتم رفتم یه جا اول پرسید شغلت چیه و اون موقع تا ده میلیون منو تیغ زد هی حالمم بدتر میشد  همسرم رفت یه دعوای حسابی کرد یکم از پولو پس گرفت رفتم یه جا دیگه با سه جلسه مشکلم کامل حل شد کلا یه تومنم نگرفت 

واقعا بعضیا خیلی پول پرست هستن و فقط تو فکر چاپیدن هستن

این مورد اسی که قطعا غیراصولیه و میخواد پول بگیره فقطولی این حرف شما هم درست نیست، مثل اینه بگی هیچک ...

من منظورم بد بیان کردم

منظورم اینکه خودمون باید کاری کنیم که جلوی بیماری های روحی و اعصاب رو بگیریم

باید قوی باشیم وقتی تا یه حدس جلو رفت و پیشرفت کرد اونوقت چرا واقعا به کمک متخصصش نیاز داریم

خواهر خودمم سالها پیش بیماری روحی گرفت

اول به لطف خدا و بعد با کمک روانپزشک و شوک درمانی خوب شد

درحالی‌که پیشرفت بیماریش از سر سادگی خودش بود

چون منم تو همون خونه بودم

باهمون مشکلات

لطفا نگید که ظرفیت آدما فرق داره وفلان

که ظرفیت وجودی همه انسانها نامحدوده

باید خودمون هم یه همتی بکنیم

به ولله من تو ده سال اخیر مشکلاتی داشتم که خدا عالمه

حتی یه خواهر مذهبی دارم که میگفت من موندم تو جطور الان میتونی بخندی من جات بودم هزار بار دق میکردم

اما من خوب میدونم زندگی همینه

پر از امتحان الهی

توکل به خودش

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

همینم به نظرم خود ادم با مطالعه و فضای مجازی میتونه پیدا کنهکمی همت میخواد

نه واقعا. بعضی مشکلات قابل حل نیستن و بیماری هستن. مثلا به نظر شما کسی که دوقطبی داره با مطالعه میتونه خودشو درمان کنه؟ خب نه

نه واقعا. بعضی مشکلات قابل حل نیستن و بیماری هستن. مثلا به نظر شما کسی که دوقطبی داره با مطالعه میتو ...

منظرم اینبود نباید بزاریم بیماری و مشکلاتمون اونقدری پیشرفت کنن که به کمک متخصص نیاز باشه

نباید به افکار وسواس گونه 

فکر کردن به مشکلات پروبال بدیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱