2777
2789

😂😂😂😂حتما با خودش میگفت چه ریش های پرپشتی داره 😂😂🤣داشتم تلوزیون نگاه میکردم ناهار می‌خوردیم یهو برگشتم دیدم شوهرم زل زده به زیر چونه ام ، زود نگاهشو دزدید ولی فهمیدم 

بخاطر تنبلی تخمدان موهای گردن و زیر چونه ام زبر و ضخیمه هر هفته پر میشه البته سر دو روز سبز میشه 

الانم که باردارم و ماه آخر حال نداشتم دیر موبر گذاشتم ، دیگه آرایشگاه هم خجالت میکشم برم تیغ و ژیلت و نوره هم زبرش میکنه ، با بند انداختن یکم نرم تر و دیر تر در میاد که خجالت میکشم و خسته شدم هر بار برم سالن 

لیزر به این روز انداخت صورتمو اولش خیلی کم و کرکی بود نگو تنبلی داشتم با لیزر انگار از فاز خواب بیدار شدن حالا که باردارم هم نمیتونم برم لیزر تازه بعد زایمان هم فک کنم تو شیردهی جواب نمیده جواب هم بده اول باید برم دنبال حل مشکل تنبلی که هیچ قرص و دارویی نداره ، بدنم مخصوصا دستام هم موهاش سیاه تر و زبر تر در میاد،  جاهای خصوصی و زیر بغل هم خیلی تیره شده هم بخاطر ژیلت کشیدن هم بخاطر بارداری ، حتی بخاطر بارداری و تنبلی تخمدان دور گردنم یجوری سیاه شده انگار تو معدن کار می‌کردم هرچقدر کیسه هم میکشم نمیره ، شکمم که پر ترک ، خودمم که نود کیلو ، خدایی بعد بارداری چجوری بدنمو بسازم که شبیه یه بدن ۲۲ ساله بشه نه یه بدن وا رفته؟ دلم کارای زیبایی میخواد میترسم از چشم شوهرم بیفتم دیگه حتی حوصله یه سشوار کشیدن به موهامم ندارم 

بیایید بگید چیکار کنم با این پر مویی و چاقی و کلی مشکلات دیگه ، خدایی جاری هام ۳۰ ساله و ۴۰ ساله ان یه بدن هایی دارن از پشت نگاهشون میکنی فک میکنی مجردن خوش اندام و تیپ هم میزنن خیلی خوب میشن تازه تو یه ساختمونیم هر روز از پنجره میبینم جایی میرن چقد شیک و خوشگلن ولی خودم خیلی زشتم از پشت با اینکه قیافه ام بد نیست ، چون تو گوشی مادرشوهرم دیدم گردش رفته بودیم از همه فیلم گرفته بود من پشتم سمت دوربین بود نشسته بودم دیدم چه پت و پهنم ، چربی ها از خط سوتین و زیر بغلم زده بود بیرون ، اون فیلم دیدم خیلی خجالت کشیدم ، چیکار کنم بعد زایمان خودمو بسازم ؟ 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

خیلی طولانی نوشتی نتونستم بخونم 

یه بند انداز بگیر

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه بذار بچه بدنیا بیاد تا یکسال نمیتونی تکون بخوری بعدش اگه مادرشوهرت زن خوبی باشه بچتو بگیره برو باشگاه خب

بعدم تیپ ربطی ب چاقی نداره از خودت نزن

مثل من نکن ک تو بارداری هیچ لباس خوبی نمیخریدم به بهونه بارداری ولی خواهرشوهرم باردار ک شد همش لباس میدوخت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

وزنت که بخاطر بارداری رفته بالا

دوران شیردهی سعی کن مصرف چربی ها رو کم کنی، پیاده روی برو، برای تنبلی هم چرا درمان هست، طب سنتی هم معمولا راهکار های خوبی داره، مثل استفاده از سیاهدونه البته اینو با پزشک مشورت کن

نگران نباش عزیزم😘😘😘

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تازه جاری هام بینی هاشون هم عمل کردن خیلی با کلاس تر شده قیافه شون البته من خودم خوشگلما بینی ام هم کوچیکه ولی صورتم چون تپله زیباییم مشخص نیست بالای چشمم پف داره سایه میزنم محو میشه ، جاری بزرگترم که اصلا زیبایی نداره ولی خیلی با کلاس میپوشه و میگرده موهاشم صافه همیشه مرتبه حالا من موهام فره انگار از جنگل فرار کردم اگه سشوار نکشم و صاف نکنم ، مدام هم سشوار میکشم موخوره میگیره موندم دیگه ، فر کردن هم دوست ندارم چون مثل یال شیر میشه کله گنده میشم 😂🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی طولانی نوشتی نتونستم بخونم یه بند انداز بگیر

چه مارکی ؟ فیلیپس اصلش هست الان؟ فک کنم دو تومنی باشه یا بیشتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای هیکل بعد از زایمان باشگاه و تغذیه درست و اصولی

بآ بچه که نمیشه باشگاه رفت ولی دوست دارم تو خونه ورزش کنم اما نمیدونم برنامه شو از کی بگیرم با توجه به اینکه سزارین میشم به خودم آسیب نزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40