😂😂😂😂حتما با خودش میگفت چه ریش های پرپشتی داره 😂😂🤣داشتم تلوزیون نگاه میکردم ناهار میخوردیم یهو برگشتم دیدم شوهرم زل زده به زیر چونه ام ، زود نگاهشو دزدید ولی فهمیدم 
بخاطر تنبلی تخمدان موهای گردن و زیر چونه ام زبر و ضخیمه هر هفته پر میشه البته سر دو روز سبز میشه 
الانم که باردارم و ماه آخر حال نداشتم دیر موبر گذاشتم ، دیگه آرایشگاه هم خجالت میکشم برم تیغ و ژیلت و نوره هم زبرش میکنه ، با بند انداختن یکم نرم تر و دیر تر در میاد که خجالت میکشم و خسته شدم هر بار برم سالن 
لیزر به این روز انداخت صورتمو اولش خیلی کم و کرکی بود نگو تنبلی داشتم با لیزر انگار از فاز خواب بیدار شدن حالا که باردارم هم نمیتونم برم لیزر تازه بعد زایمان هم فک کنم تو شیردهی جواب نمیده جواب هم بده اول باید برم دنبال حل مشکل تنبلی که هیچ قرص و دارویی نداره ، بدنم مخصوصا دستام هم موهاش سیاه تر و زبر تر در میاد،  جاهای خصوصی و زیر بغل هم خیلی تیره شده هم بخاطر ژیلت کشیدن هم بخاطر بارداری ، حتی بخاطر بارداری و تنبلی تخمدان دور گردنم یجوری سیاه شده انگار تو معدن کار میکردم هرچقدر کیسه هم میکشم نمیره ، شکمم که پر ترک ، خودمم که نود کیلو ، خدایی بعد بارداری چجوری بدنمو بسازم که شبیه یه بدن ۲۲ ساله بشه نه یه بدن وا رفته؟ دلم کارای زیبایی میخواد میترسم از چشم شوهرم بیفتم دیگه حتی حوصله یه سشوار کشیدن به موهامم ندارم 
بیایید بگید چیکار کنم با این پر مویی و چاقی و کلی مشکلات دیگه ، خدایی جاری هام ۳۰ ساله و ۴۰ ساله ان یه بدن هایی دارن از پشت نگاهشون میکنی فک میکنی مجردن خوش اندام و تیپ هم میزنن خیلی خوب میشن تازه تو یه ساختمونیم هر روز از پنجره میبینم جایی میرن چقد شیک و خوشگلن ولی خودم خیلی زشتم از پشت با اینکه قیافه ام بد نیست ، چون تو گوشی مادرشوهرم دیدم گردش رفته بودیم از همه فیلم گرفته بود من پشتم سمت دوربین بود نشسته بودم دیدم چه پت و پهنم ، چربی ها از خط سوتین و زیر بغلم زده بود بیرون ، اون فیلم دیدم خیلی خجالت کشیدم ، چیکار کنم بعد زایمان خودمو بسازم ؟