2777
2789
عنوان

فک کنم ظهر موقع ناهار خوردن شوهرم داشت به ریش هام نگاه می‌کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 44 پست
چه مارکی ؟ فیلیپس اصلش هست الان؟ فک کنم دو تومنی باشه یا بیشتر

نمیدونم عزیزم از فروشنده بپرس بهتر راهنماییت می‌کنه 

آره حدود دوتومن میشه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت که بخاطر بارداری رفته بالادوران شیردهی سعی کن مصرف چربی ها رو کم کنی، پیاده روی برو، برای تنبلی ...

متاسفانه قبل بارداری هم ۸۰ کیلو بودم اصلا انگار من نسل دخترای امروزی نیستم اصلا بدنم برام مهم نبود چقد دخترا حواسشون هست نیم کیلو چاق نشن اما من با ۲۰ ، ۳۰ کیلو اضافه وزن زندگی میکردم و برام مهم نبود  

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ورزش کن و رژیم غذایی مناسب بگیرحتما از این وضعیت در میایلیزر هم برو

لیزر هم انگار نتیجه نمیده تو شیردهی،  میترسم باز لیزر کنم چون بخاطر شیردهی و تنبلی تخمدان هورمون هام شرایط ثابتی نخواهند داشت میترسم بلایی بدتر از این سرم بیاد چون بعد لیزر صورتم این شکلی شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوووه بذار بچه بدنیا بیاد تا یکسال نمیتونی تکون بخوری بعدش اگه مادرشوهرت زن خوبی باشه بچتو بگیره برو ...

اگه بخوام ورزش کنم تو خونه شروع میکنم 

آره دقیقا هیچی نخریدم تو بارداری آرایش هم نمیکردم خیلی بد شده بودم ، البته جایی هم نمی‌رفتم ولی روحیه خود آدم داغون میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم الان بارداری اشکال نداره .ولی سعی کن سالم خوری کنی که بعد زایمانت اون همه چربی اب کردنش سخته . ...

دیگه الان کم مونده به زایمانم ، نمیدونم بعد زایمان که یکم شرایطم ثابت شد برا کاهش وزن و بهتر شدن هورمون هام برم دکتر تغذیه ، غدد یا چی؟ برا حرکات ورزشی چطور ؟ از کی حرکات ورزشی اصولی بگیرم که کمر درد سزارین تشدید نشه میترسم بزنم بدنمو نابود کنم بدتر 

یا کلا برا این مشکلات لاغری و هورمون ها برم پیش کارشناس طب سنتی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد زود باردار شدی 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اگه بخوام ورزش کنم تو خونه شروع میکنم آره دقیقا هیچی نخریدم تو بارداری آرایش هم نمیکردم خیلی بد شده ...

منم سر بچه اولم همینجور بودم ولی واسه دومی ب خودم رسیدم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

زود از چه بابت

از نظر سنی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

دیگه الان کم مونده به زایمانم ، نمیدونم بعد زایمان که یکم شرایطم ثابت شد برا کاهش وزن و بهتر شدن هور ...

عزیزم اول از همه بعد زایمان یه تغذیه سلامت جلو ببر .مصرف پروتیین و سبزیجات ....میتونی چند ماه بعد ورزش شروع کنی ‌من ورزش دررمنزل انجام میدم با بهترین مربی ها و از ۱۰ ماهگی پسرم ورزشمو تو خونه شروع کردم .اینستا پر مربی های ورزشی هست که کلاس میذارن .فیت هستی .مهسا بختیار نژاد .نگار کاردیو .....

متاسفانه قبل بارداری هم ۸۰ کیلو بودم اصلا انگار من نسل دخترای امروزی نیستم اصلا بدنم برام مهم نبود چ ...

اخی عزیزم عیب نداره

هنوز هم جوانی و میتونی وزن کم کنی راحت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تو بارداری بدنت پف داره

بعد از زایمان شکمتو ببند و ورزش کن. شیرینیجات و کربوهیدرات هم زیاد نخور کلا هم چاق میشی هم چون بارداری پف بدنت زیاد میشه.

دانشجوی پزشکی، عاشق کتاب، بارون، قهوه و فکرهای پراکنده ☕