2777
2789
عنوان

با یه پسری حرف میزنم موندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 79 پست
طبق چیزی که تعریف کردی هم معتاده که اگر هم ترک کنه احتمال لغزش معتاد همیشه هست،هم خیانتکار، هم بیکار ...

میدونم خواهرم ولی نمیتونم با دست بکشم نمی‌خوام بره بکشه نمی‌خوام خیانت کنه چجوری بگم یجوری شدم

ترک می‌کنه ولی وقتی کمی دعوا میکنیم میرسه میکشه

یکیو میشناسم از ۲۰ سال پیش تا الان سالی چند بار ترک میکنه، دیگه خودت میدونی با چشم باز تصمیم بگیر فردا تو سر خودت نزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم وقتی شما خودت راضی به این ازدواجی دیگه چرا نظر میپرسی شما فکراتو کردی منتظر تایید مایی ولی از من میشنوی احساساتو بزار کنار با عقل تصمیم بگیر به فکر آینده خودت باش اگه برا خودت ارزش قائلی بیخیال این ازدواج شو باز هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

میدونم خواهرم ولی نمیتونم با دست بکشم نمی‌خوام بره بکشه نمی‌خوام خیانت کنه چجوری بگم یجوری شدم

بزار هرکار دلش میخاد بکنه کسی که به فکر زندگی خودش نیست خیالت راحت بفکر رندگی توهم نیست درنهایت هم‌بخاطر تو نه ترک میکنه نه خیانت نمیکنه مطمعن باش پس فردا میری با این طرز فکرت میگی بچه بیارم نکشه!!!!!!عزیزمننننننن تو مسول پسر مردم نیستی خودش عقل داره خانواده داره اعصاب منو خراب کردی بخدا

سنم کنه 18 سالمه

واقعا حیف تو  درستو بخون به جایی برسی عزیز من ازدواج چی بزار برسی سن من میگی کاش سرکار بودم جایگاه اجتماعی داشتم بعدشم بزرگتر بشی معیار هات تغییر میکنه میگی چه اشتباهی کردم ادمی که معتاده و خیانت کار بیچاره ت میکنه 

ترک می‌کنه ولی وقتی کمی دعوا میکنیم میرسه میکشه

خدایا مگه عمر و جوونیت رو از سر راه اوردی عزیزم؟مردم با ادم سالمن میکنن بد از اب در میاد.بعدم شما خودت رو اینقدر کوچیک و پایین میدونی که با یه ادم معتاد ادامه بدی و ازدواج کنی؟ اگر شان خودت رو در این حد میدونی حرفی نیست ولی مردم با هزار عیب میرن با کسی که چندین لول برن بالا خودشون هم هیچی نیستن.نکن اینکارو

واسه من نمی‌دونم یجوری شدم که نمی‌خوام از دستش بدم با اینکه اصلا چیزی نیست وقتی فکر میکنم

اقتضای سنته هورمونات رفتن بالا کاش خانواده خوبی داشته باشی بزنن تو گوشت به خودت بیای

این قضیه ها یه نقطه پایانی واسه فرد دارن اونم اینه طرف میفهمه که داشته با خودش چیکار میکرده و ارزشش ...

به خدا خواستگار هم داشتم ولی جوری شده انگار زمین باز شده این افتاده زمین نمیدونم الان بگه نمیخامت شاید چند روز گریه کنم ولی خودم نمیتونم ولش کنم نمیخام بلع اتفاقی براش بیوفته انگار مادرم

واسه من نمی‌دونم یجوری شدم که نمی‌خوام از دستش بدم با اینکه اصلا چیزی نیست وقتی فکر میکنم

چه تحفه ایه که بخوای ازدستش بدی اینو حذف کن از زندگیت در حق خودت ظلم میکنی

سنم کنه 18 سالمه

خدا بگم ۰کارت کته گفتم الان ۴۰ سالته برو خداوکیلی خودت بدبخت کن سر جوونی بچه بشین‌ زندگیتو بکن درست بخون چته تووووو جای مامانت بودم ی دونه میزدم تو گوشت