2777
2789
عنوان

با یه پسری حرف میزنم موندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خواستگار هم داشتم ولی جوری شده انگار زمین باز شده این افتاده زمین نمیدونم الان بگه نمیخامت شا ...

شما هیچ مسولیتی در قبال ایشون نداری حتی پس فردا برات رگش رو هم زد مسولیتی نداری چون تو حق طبیعیته توی رابطه سالمی باشی شما خیلییی باید روی خودت کار کنی عزت نفست رو درست کنی بدونی رابطه خوب رو وقتی میسازی که نقش مادر نگیری توش و خیلی مسائل دیگه فقط میتونم بهت بگم یکم به خودت نگاه کن به خودت که چقدر گناه داره اگر بخوای بقیه زندگیت بندازیش به پای ادمی که هیچی نیست.

شمارو بزنن گوشت خوشت میاد که اینجور فکر می‌کنی

بله اگه قراره خودمو بدبخت کنم یه سیلی چیزی نیست ، دقیقا همین اتفاق برام افتاده و تا اخر عمر مدیون مامانم هستم به خاطرش