2777
2789
عنوان

با یه پسری حرف میزنم موندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم میگه نفهمیدم بچگی کردم الان میدونم چی به چیع

یکم بگذره باز همون ادم قبل میشه

من خودمم همینجوری بودم موقع بک زدن میگفتم بچگی کردم نمیفهمید بیا ببخش الان میفهمم چیکار کنم خودمم فکر میکردم واقعا اینجوریه ولی بعد یمدت باز میخواستم کات کنم

البته من خیانتکار نبودم

هرچند سر ی موضوعاتی دیگه الان ی ادم عادیم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

چرا قدر خودتو نمیدونی طرف دیوانه ست 😐بعد میخوای ازدواج کنی باهاش؟؟؟ اگه رابطه جن سی قبلا داشته باشه ...

☺️💔 متاسفانه اونم داشت نمیدونم این چند ماه که تموم کردیم داشتم مثل آدم زندگیمو میکردم با یکی دیگه آشنا شدم خیلی خوب بود حالم باهاش ولی باز اومد خراب کرد

طبق چیزی که تعریف کردی هم معتاده که اگر هم ترک کنه احتمال لغزش معتاد همیشه هست،هم خیانتکار، هم بیکار که با این اوصاف وصع مالی خوبی نداره!!!!!!اگر این مدت که باهاش بودی برای تباهی آینده و جوونیت کافی نیست میتونی باهاش ادامه بدی !!!!!!والا عزیز من خودت یبار شرایط رو نگاه کن اگه عمرت الکیه هدرش بده

یکم بگذره باز همون ادم قبل میشهمن خودمم همینجوری بودم موقع بک زدن میگفتم بچگی کردم نمیفهمید بیا ببخش ...

هوف کلافه شدم اونقدر فکر کردم به خدا هم دوسش دارم هم بعضی چیزا اذیتم میکنه

☺️💔 متاسفانه اونم داشت نمیدونم این چند ماه که تموم کردیم داشتم مثل آدم زندگیمو میکردم با یکی دیگه آ ...

چند سالته؟

هیچ نکته مثبتی نداره 😐 مرد باید از نظر اعتیاد سالم باشه فردا سرتو میبره اصلا چطور حاضری با ادم معتاد زندگی کنی مگه شأن تو در حد ادم معتاده😐 مرد باید تعهد اخلاقی داشته باشه صداقت احترام عشق توجه و دستش به دهنش برسه همه ی اینا کنار هم 

این قضیه ها یه نقطه پایانی واسه فرد دارن اونم اینه طرف میفهمه که داشته با خودش چیکار میکرده و ارزشش بالاتر از این بوده که وقت و جوونی و احساسش رو بذاره پای ادمی که سالم نیست از هرنظر حتی اگر طرف دوسش داشته باشه لطفا قبل اینکه دیر بشه به خودت بیا و جای اینکه خودت رو پای چنین رابطه ای فرسوده کنی همین تایم رو روی خودت و حضور بیشتر توی اجتماع و... بذار تا خواستگار خوب بیاد  ایشالا.هیچ خواستگاری هم نداشتی بازم دلیل نمیشه تهش بگی با ایشون باشم چون خواستگار و اینا نیست