2777
2789
عنوان

سوال زناشویی لطفا فقط متاهل ها🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 53 پست

همه مردا همینو میگن خیالت راحت خروس قندی هاشونم ب زنشون میگن تو سردی اگ قبل اینکه فهمیدی میخاد پ ببین تا یکم گرم شی نزاری بفهمه وگرنه پرو میشه میگ باهم ببینیم قرص اینام هیچ فایده ای نداره شاید شکوفه سنجد موقت تاثیر بذاره نهایت تو غذاش کافور بریز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوبرابر استاندارد جهانی هم بالاتره. اما باید با گفتگو حلش کنین. البته گفتگو سالم نه اینکه قهر و این چیزها پیش بیاد. ضمن اینکه نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید. هر کس طبعش یک جوره. یکی سرده یکی گرمه. یکی شرایط ذهنیش اجازه میده یکی نه. 

من خودم از اینکه بعدش باید برم حموم همش فراریم

اگه نیازی به حموم رفتن نبود خودم همش پیش قدم میشدم😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ماهی ده بار خوبه میگم چرا شما زن ها به فکر خودتون نیستن؟ میدونی بیشترش عفونت میکنی اونجاش بعد سال ها آش ولاش میشه اصلا هرچی اون بگه باید بگی باشه؟

یه خانومی اینجا نوشته بود شوهرم وقتی نزدیکی بهم فحش بد میده یکی گفته شوهرته اگه قراره ارضا بشه بزار بهت فحش بده😳 چه اشکال داره

بعد تو واسه اینا که تنها هنرشون دادنه میپرسی الان میان میگن هروز بده وخودتو داغون کن