2777
2789
عنوان

سوال زناشویی لطفا فقط متاهل ها🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 52 پست
اون میلش خیلی زیاده

مرد بایدم میلش زیاد باشه خب

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
سه سال

رابطتون کمه . گرمیجات بخور . از  قبل برای رابطه ذهنت رو آماده کن و برای رابطه و اینا ایده پیدا کن همین فکر کردن بهش باعث میشه مایل به رابطه بشی.

و از همه مهمتر رابطه  فقط برای لذت همسرت نیست شما به عنوان یه انسان نیاز داری از رابطه لذت ببری پس خودت و همسرت رو ازش محروم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز درمیون رابطه داری باز میگه سردی؟کافور بریز تو غذاش برا خودتم همش معجون درست کن چهار روز دیگه ...

بعضی از زن ها خیلی قوین و حشرین ولی میگن نیستن نمونش رو دیدم من ۱۶ ساله ازدواج کرده بعضی وقتا هروز داره کم کم یک روز درمیون ساعت ۷ صبح هم میده بعد میگه من سردم 🫩

من ۷ صبح سگممم این چطور میده برام عجیبه