2777
2789
عنوان

خاطره سم با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرداد ماهی باشه؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

میگه توام فحش دادی بهش درحالی که اول اون لین حرکت را کرد منم گفتم برگردع به دخترت

بگو باشه حق باشماست من بی ادب من حاظر جواب نمیام و برم پسرتون هست میاد سر میزنه تموم کات کن 

مادرشوهرت از ایناس دست پیش میگیره زودتر اخماشو کرده توهم تو چیزی نگی آدم سوء استفاده گری و چشم دیدنت ...

من اصلا هیچی نگفتم چون شوهرم یه کم به من توجه کرد فورا خودش زد به قهر و مریضی 

من اصلا هیچی نگفتم چون شوهرم یه کم به من توجه کرد فورا خودش زد به قهر و مریضی

وای وقتی بشینین پیش هم در گوش هم در جا سکته رو زده دعوا راه میندازه .یه جیزه دیگه پدرشوهرت زنده ست؟

بگو باشه حق باشماست من بی ادب من حاظر جواب نمیام و برم پسرتون هست میاد سر میزنه تموم کات کن

من که پامم نمیزارم اونجا چون خیلی بدی کرده کم محلی تحقیر من یه مدت به جای اسم خودم اسم شوهرمو صدا میکرد اینقدر اشغال و عقده ایی بود 

خاطره سم زیاد دارم،کلا مادرشوهرم آدمیه که هر دیقه کنارش باشی سمه 

یادمه تازه ازدواج کرده بودم برادرشوهر و جاری و مادرشوهرم از سفر زیارتی برگشتن،من از صب رفتم به کار کردن و غذا پختن و پذیرایی از مهمونا،کاری ندارم که دو تا جاری دیگم دست به سیاه و سفید نزدن،من تا فردا ظهرش هم داشتم کار میکردم و دیگه چون کلاس داشتم برگشتیم 

پارسال شوهرم یه چی میگه در مورد اون سفرشون مادرشوهرم میگه مگه تو اون موقع ازدواج کرده بودی🙄نخیر نه،اون همه کارو عروس خوشگلات کردن،تو به عمقش فکر کن،حتی منو یادش نبود 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤