2777
2789
عنوان

خاطره سم با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5815 بازدید | 164 پست
اره منم گفتم همینطور تقسیم ارث میشه گفت میخوام وکالت بگیرم که این خونه بعد مرگش مال منع

یه بهونه الکی بیارید که ازش سر در نیاره پسرش دستشو بگیره ببره محضر

یا اصلا به شوهرت بدون جنگ و دعوا بگو تو که جونتم برای مامانت میدی برو بگو ببین مامانت حاضره خونه خودتو بهت پس بده یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی شوهر من عااشق منه 😂😂😂مادرشوهرمم عاشقمه البته ولی کافیه یذره ناراحت بشم خودشو به در و دیوار می ...

خوشبحالت

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه بابا خاستم اون کاربرو بچزونم خیلی حرص میخورد 😂😂😂

چقد شیطونی😄😄😄

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دیوونه است؟ اینجوری ک از چشم پسر خودشم میفته بیشتر عصبی هست اصلا سیاست نداره

بله دقیقا هم اینطور شد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
حق داری با پسرت صحبت کن چندسالشه؟محبت چاخان کن نزار مادرشوهرت اونو علیه ات کنه

ای خدا کاش واقعا درک کنه یکی منو 

۸ سالشه 

خوراکی میگیره براپسرم

توبحث منو بچم طرف اونومیگیرع

دخالت میدع خودشو

کلا بعضی مادرشوهر ها نمی‌دونم چرا بی مورد و الکی از عروس بدشون میاد

خخ مث مادر شوهر من ک بدون هیچ دلیل خاصی از من بدش میاد و همیشه حس رقابت با من داره.. حسادتمم زیادی میکنه.. یه سریا خوددرگیری دارن مث مادرشوهر اسی..